tørkestativ Skrevet 24. september 2015 #1 Skrevet 24. september 2015 (endret) Jeg har fått en stor kopp til å smelte sjokolade i. Under skal man ha telys, og i koppen legger man da sjokoladebitene. Pleier å bruke den til å dyppe frukt i osv, men jeg har støtt på et problem. Når telyset brenner etter sjokoladen er smelta så blir den brent...slukker jeg telyset så stivner jo sjokoladen på null komma niks...ingen av delene smaker spesielt godt hehe. Noen tips til hvordan jeg kan unngå dette? Endret 24. september 2015 av tørkestativ
Gjest Dwight Skrevet 24. september 2015 #2 Skrevet 24. september 2015 Jeg pleier å ha en spiseskje melk i, da stivner det ikke like forr når den blir kald
tørkestativ Skrevet 24. september 2015 Forfatter #3 Skrevet 24. september 2015 (endret) Takk! Endret 24. september 2015 av tørkestativ
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå