AnonymBruker Skrevet 22. september 2015 #1 Del Skrevet 22. september 2015 Jeg har bakt eplekake som skal serverst i morgen rundt 18:00. Jeg tenker å varme den litt i ovnen før servering. Hvordan oppbevarer jeg den best over natten? I kjøleskap, romtemperatur eller fryseren? Anonymous poster hash: 0cbfd...fce Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/971963-oppbevaring-av-eplekake/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
mijaa Skrevet 23. september 2015 #2 Del Skrevet 23. september 2015 Jeg ville hatt den i kjøleskap. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/971963-oppbevaring-av-eplekake/#findComment-17092802 Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. september 2015 #3 Del Skrevet 23. september 2015 Pakk den i plast, og ha i kjøleskapet. Definitivt ikke i romtemperatur, da blir den både tørr og dårlig. Jeg ville også vurdert å varme den i mikroen i stedet for ovnen. Det pleier jeg å gjøre. Om den allerede er ferdigstekt og du putter den i ovnen risikerer du at den blir hard og tørr ytterst. Om du ikke vil varme i mikro ville jeg heller bare halvstekt kaken dagen i forveien, og så stekt den ferdig i ovnen rett før servering. Anonymous poster hash: 6f526...8ec Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/971963-oppbevaring-av-eplekake/#findComment-17092827 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå