Gå til innhold

Oppbevaring av eplekake


Anbefalte innlegg

Jeg har bakt eplekake som skal serverst i morgen rundt 18:00. Jeg tenker å varme den litt i ovnen før servering. Hvordan oppbevarer jeg den best over natten? I kjøleskap, romtemperatur eller fryseren? 



Anonymous poster hash: 0cbfd...fce
Lenke til kommentar
https://forum.kvinneguiden.no/topic/971963-oppbevaring-av-eplekake/
Del på andre sider

Fortsetter under...

Pakk den i plast, og ha i kjøleskapet. Definitivt ikke i romtemperatur, da blir den både tørr og dårlig. 

 

Jeg ville også vurdert å varme den i mikroen i stedet for ovnen. Det pleier jeg å gjøre. Om den allerede er ferdigstekt og du putter den i ovnen risikerer du at den blir hard og tørr ytterst. 

 

Om du ikke vil varme i mikro ville jeg heller bare halvstekt kaken dagen i forveien, og så stekt den ferdig i ovnen rett før servering. 



Anonymous poster hash: 6f526...8ec

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...