Gå til innhold

Sjokoladekake i langpanne


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som bruker ganache glausur istedenfor melisglasuren, som ikke smaker så godt.

Anonymous poster hash: cebaa...4c5

Videoannonse
Annonse
Skrevet (endret)

Bruker gjerne en variant min mor brukte da jeg var liten.

Den består av melis, romtemperert smør, kakao, vaniljesukker og kruttsterk kaffe.

Alt kjøres med mikser til det blir en myk krem som smøres på sjokoladekaken.

Ellers er en tradisjonell ganache frosting absolutt snadder.

Endret av Mis(s)Understood
  • Liker 1
Skrevet

Smelter ca. 2 ss smør, har i en skvett fløte, 2 plater kokesjokolade, 1-2 ts melis, en skvett kaffe- røres til glasuren er blank og smøres på kaken mens kaken er varm (prikker først små hull i kaken med gaffel). Står i formen til kaken er helt avkjølt. 



Anonymous poster hash: b8286...317
Skrevet

Smelter ca. 2 ss smør, har i en skvett fløte, 2 plater kokesjokolade, 1-2 ts melis, en skvett kaffe- røres til glasuren er blank og smøres på kaken mens kaken er varm (prikker først små hull i kaken med gaffel). Står i formen til kaken er helt avkjølt.

Anonymous poster hash: b8286...317

Smelter ikke ganaschen, hvis det ikke ligger i kjøkeskapet?

Anonymous poster hash: cebaa...4c5

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...