AnonymBruker Skrevet 22. september 2015 #1 Skrevet 22. september 2015 Noen som bruker ganache glausur istedenfor melisglasuren, som ikke smaker så godt.Anonymous poster hash: cebaa...4c5
Mis(s)Understood Skrevet 22. september 2015 #2 Skrevet 22. september 2015 (endret) Bruker gjerne en variant min mor brukte da jeg var liten. Den består av melis, romtemperert smør, kakao, vaniljesukker og kruttsterk kaffe. Alt kjøres med mikser til det blir en myk krem som smøres på sjokoladekaken. Ellers er en tradisjonell ganache frosting absolutt snadder. Endret 22. september 2015 av Mis(s)Understood 1
AnonymBruker Skrevet 22. september 2015 #3 Skrevet 22. september 2015 Smelter ca. 2 ss smør, har i en skvett fløte, 2 plater kokesjokolade, 1-2 ts melis, en skvett kaffe- røres til glasuren er blank og smøres på kaken mens kaken er varm (prikker først små hull i kaken med gaffel). Står i formen til kaken er helt avkjølt. Anonymous poster hash: b8286...317
AnonymBruker Skrevet 22. september 2015 #4 Skrevet 22. september 2015 Smelter ca. 2 ss smør, har i en skvett fløte, 2 plater kokesjokolade, 1-2 ts melis, en skvett kaffe- røres til glasuren er blank og smøres på kaken mens kaken er varm (prikker først små hull i kaken med gaffel). Står i formen til kaken er helt avkjølt. Anonymous poster hash: b8286...317 Smelter ikke ganaschen, hvis det ikke ligger i kjøkeskapet?Anonymous poster hash: cebaa...4c5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå