AnonymBruker Skrevet 20. september 2015 #1 Skrevet 20. september 2015 Noen som har tips til hva man kan bruke hodekål til utenom fårikål og coleslaw? Gjerne noe som ikke er typisk norsk Anonymous poster hash: 41731...6fc
visp Skrevet 20. september 2015 #2 Skrevet 20. september 2015 Kålstuing er jo veldig norsk men veldig godt til kjøttkaker. Eller lag din egen italienske salat. 1
AnonymBruker Skrevet 20. september 2015 #3 Skrevet 20. september 2015 Grillede eller ovnsstekte store båter. (Det har vært flere slike tråder her, søk så finner du flere tips). Anonymous poster hash: 6231a...b2b
AnonymBruker Skrevet 20. september 2015 #4 Skrevet 20. september 2015 Kimchi, wok. Litt norsk: surkål, kålruletter, kålstuing, råkost, salat. Anonymous poster hash: fdc64...9d6
Rumle Skrevet 20. september 2015 #5 Skrevet 20. september 2015 Ovnsstekt i forskjellige varianter, gjerne med litt godt smør, er veldig godt som tilbehør
AnonymBruker Skrevet 20. september 2015 #6 Skrevet 20. september 2015 Fårikål Anonymous poster hash: 59cb2...2b6
Gjest Overrasket Skrevet 20. september 2015 #7 Skrevet 20. september 2015 Eller lag din egen italienske salat. Det er vel også norsk? Eller dansk, kanskje?
Nepenthe Skrevet 20. september 2015 #8 Skrevet 20. september 2015 Jeg woker den sammen med ananas og svinestrimler/kyllingstrimler, det er kjempegodt!
visp Skrevet 20. september 2015 #10 Skrevet 20. september 2015 Det er vel også norsk? Eller dansk, kanskje? Jo, du har vel rett. I Italia kalles den for russisk salat tror jeg.
Rosaboble15 Skrevet 21. september 2015 #12 Skrevet 21. september 2015 Kok den i lettsaltet vann og server med røkt svinekam(helst kald) og hollandaisesaus. Kjempegodt!
Gjest Dårris Skrevet 21. september 2015 #13 Skrevet 21. september 2015 Du kan jo spille bowling med den. 4
hjertesukka Skrevet 21. september 2015 #14 Skrevet 21. september 2015 Jeg pleier å lage en råkostsalat der jeg rasper kål og gulrøtter sammen, og har over en dressing av rømme, bittelitt majones, salt, pepper, sukker og sitron. Smaker godt på knekkebrød for eksempel.
mijaa Skrevet 21. september 2015 #15 Skrevet 21. september 2015 Jeg bruker det i stedet for "vanlig" salat i tacosalat. Nam, nam! Du kan jo spille bowling med den. 2
AnonymBruker Skrevet 21. september 2015 #16 Skrevet 21. september 2015 Man kan også bruke litt av den i hjemmelaget juice med andre grønnsaker og frukter. Anonymous poster hash: 1a691...6b4
AnonymBruker Skrevet 21. september 2015 #17 Skrevet 21. september 2015 Du kan jo spille bowling med den.*ler* Anonymous poster hash: a979d...8dc
Marimba Skrevet 21. september 2015 #18 Skrevet 21. september 2015 (endret) Kom til å tenke på et innlegg jeg leste i en blogg en gang for lenge siden, så da måtte jeg google litt, og da fant jeg innlegget jeg tenkte på Er dette noe du kan teste ut, ts? http://studenterhjemmet.blogspot.no/2011/11/bare-kal.html edit: Fant enda en oppskrift i samme blogg som jeg la inn: http://studenterhjemmet.blogspot.no/2011/09/hvordan-leve-for-10-kroner-dagen-dag-4.html Endret 21. september 2015 av Marimba
neiognei Skrevet 21. september 2015 #19 Skrevet 21. september 2015 Kålstrimler stekt i smør. Så enkelt, men utrolig godt!
LittDiva Skrevet 21. september 2015 #20 Skrevet 21. september 2015 Kålsuppe , grateng med kål sammen med kjøttdeig .
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå