Gå til innhold

Jakten på de perfekte hvitløkdressingen


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg er altfor glad i hvitløkdressing. Jeg liker best de man får på restaurant og av de man kjøper i butikken bruker jeg Salat Mestern sin, dette er den beste. Når jeg skal lage fra bunnen har jeg fulgt ulike oppskrifter, men de med mye rømme syns jeg bare smaker rømme med hvitløk. Jeg liker ikke smaken av rømme, heller ikke smaken av majones (eller jo litt, men er ikke så fan av det). Høres kanskje ironisk ut når jeg spiser hvitløkdressing men.. 

Tips? Gjør ingenting om oppskriften er litt avansert. 



Anonymous poster hash: 24ae4...17c
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har du forsøkt med en dæsj kefir i, i steden for en del av rømmen?

Skrevet

Rømme

Majones

Hvitløk

Sitron

Gressløk

Salt

Pepper



Anonymous poster hash: 89583...b9c
Skrevet

En dæsj sukker kan jevne ut noe av syren du finner i rømme. Så jeg syns rømme, majones, sitron og sukker kan gi en god base for hvitløksdressing. Vil også anbefale å prøve creme fraiche, den er jo ikke like syrlig som rømme. 

Skrevet

Har hørt at den blir mye bedre av et par skiver sylteagurk, jeg hater sylteagurk men det var godt finhakket i hvitløksdressing.

Skrevet

Har ikke oppskriften, men ei venninne jobba på en pizzarestaurant med verdens beste rømmedressing. Husker som sagt ikke spesifikt, men den inneholdt i allefall rømme, hvitløkspulver, sennep, eddik, majones, salt, pepper, sukker.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...