AnonymBruker Skrevet 18. september 2015 #1 Skrevet 18. september 2015 Hva synes du er best av kylling i tandori, karri eller tikka masala ?Anonymous poster hash: 1c644...42d
AnonymBruker Skrevet 18. september 2015 #2 Skrevet 18. september 2015 Tikka masala! Anonymous poster hash: ae5b0...8c3
Marimba Skrevet 18. september 2015 #3 Skrevet 18. september 2015 Denne er noe av det beste jeg har smakt, så da må jeg vel svare Chicken Tikka Masala. http://trinesmatblogg.no/2011/10/07/chicken-tikka-masala-med-raita/
AnonymBruker Skrevet 18. september 2015 #4 Skrevet 18. september 2015 tandoori Anonymous poster hash: 89a2f...bb6
Perdue Skrevet 18. september 2015 #5 Skrevet 18. september 2015 (endret) Alt til sin tid og variasjon er uansett cluet. Både tandoori, chicken red curry og green curry er supergodt.. Jeg finner så mange gode oppskrifter på kokkelering.no Har dere forresten smakt indisk butterchicken? Fantastisk rett som jeg anbefaler. Her er det en super oppskrift på denne: http://kokkelering.no/butter-chicken-indisk-smorkylling/ PS, håper ikke linkene blir slettet (det har de blitt før når jeg anbefaler noe) for det denne retten er virkelig verd å prøve. God helg! Endret 18. september 2015 av Perdue 1
AnonymBruker Skrevet 18. september 2015 #6 Skrevet 18. september 2015 Denne er noe av det beste jeg har smakt, så da må jeg vel svare Chicken Tikka Masala.http://trinesmatblogg.no/2011/10/07/chicken-tikka-masala-med-raita/ Er den veldig avansert å lage? Og tar det lang tid for en nybegynner?Anonymous poster hash: 1c644...42d
Marimba Skrevet 18. september 2015 #7 Skrevet 18. september 2015 Er den veldig avansert å lage? Og tar det lang tid for en nybegynner?Anonymous poster hash: 1c644...42d Det eneste negative jeg har å si er at det er så mange ingredienser, så når man handler inn så "føles det dyrt", men på den andre siden så er det jo mye man bare skal bruke litt av, også har man det stående til neste gang man skal lage den. Ikke vanskelig i det hele tatt, ser mye mer omfattende ut enn det er. Når alle ingredienser er klargjort, og kyllingen er marinert (noe man bør sette av noen timer til), så er det fort gjort å lage sausen.
AnonymBruker Skrevet 19. september 2015 #10 Skrevet 19. september 2015 Chicken Madras eller Vindaloo Anonymous poster hash: 359ef...544
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå