Gjest Overrasket Skrevet 17. september 2015 #1 Skrevet 17. september 2015 Noen som har bakt med kokosnøttmel? Jeg har lyst til å lage en slags mellomting mellom formkake og hurtigbrød. Jeg skjønner hvilke ingredienser som må i, men har noen tips på korrekte forholdstall mellom ingrediensene? Jeg har tenkt å bruke egg, bakepulver, honning, naturlig smak (sitrus/vanilje), youghurt og kokosnøttmel.
AnonymBruker Skrevet 18. september 2015 #2 Skrevet 18. september 2015 Jeg ville ikke brukt bare kokosmel. Du trenger noe mer for å holde kaken sammen. Fiberhusk er mye brukt. Men i tillegg ville jeg benyttet et annet mel, som havremel e.l. i tillegg. Kokosmel suger mye væske, så om du bruker en "vanlig" oppskrift må du tilsette mer væske enn det som står i oppskriften. Anonymous poster hash: b79c1...9e9
Gjest Overrasket Skrevet 18. september 2015 #3 Skrevet 18. september 2015 (endret) Dette løste seg fint! Brukte kun kokosnøttmel, men langt mindre enn hva som ville vært nødvendig av vanlig mel. Ble som en kokosnøttformkake, rett og slett. Neste gang blir det nok sitronglasur til. Knallfrokost! Endret 18. september 2015 av Overrasket
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå