AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #1 Del Skrevet 15. september 2015 Anonymous poster hash: 15dce...26c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sølvrosen Skrevet 15. september 2015 #2 Del Skrevet 15. september 2015 Det bør hakkes opp og forvelles for å bevare farge og smak. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 15. september 2015 #3 Del Skrevet 15. september 2015 Når du tiner spinaten igjen vil den se forvellet ut. Mørkegrønn, våt og slapp. Helt greit dersom du skal bruke den i stuinger, gryteretter etc, men ikke dersom du skal bruke bladene ferske i f.eks. salat. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå