AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #1 Skrevet 15. september 2015 Hvorfor hever butterdeig seg? Har kjøpt den ferdig, tint, kjevlet og prikket som anvist, men den bobler og hever seg...Anonymous poster hash: f6ac1...edd
mijaa Skrevet 15. september 2015 #2 Skrevet 15. september 2015 Er ikke så veldig kjent med butterdeig, men googlet det kjapt, og den skal visst heve. Det er smøret mellom lagene som gjør det
AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #3 Skrevet 15. september 2015 Det er hele poenget med butterdeig at den skal heve seg og bli luftig og flakete. Prikkingen demper det bare til en viss grad. Sikker på at du ikke heller burde kjøpe paideig/mørdeig? Anonymous poster hash: a67ed...971 2
AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #4 Skrevet 15. september 2015 Til napoleonskake? Har aldri sett den sånn...Anonymous poster hash: f6ac1...edd
AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #5 Skrevet 15. september 2015 Det stemmer at napoleonskake skal lages med butterdeig, men det er da ikke noe poeng å etterlikne pappen man oftest får når man kjøper napoleonskaka ferdig? Den er jo mye bedre når den er luftig og sprø. Og om du er redd for at toppen av kaka ikke skal være glatt og pen nok legger du det øverste laget med bunnen opp, og kamuflerer den mest bulkete siden ned mot kremen. Voila, pent og godt. Anonymous poster hash: a67ed...971
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå