AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #1 Del Skrevet 15. september 2015 Jeg raska med meg en pose fryste blåskjell uten skall fra Fiskemannen, men vet ingenting om tilberedning. Ikke står det noe på posen heller, og når jeg googler finner jeg bare ut hvordan det er med ferske blåskjell med skall. Tok posen opp for en stund siden, så blåskjellene skal være tint innen middagstid. Noen tips til hvordan de tilberedes? Anonymous poster hash: d1bce...abc Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 15. september 2015 #2 Del Skrevet 15. september 2015 Siden de er frosset tipper jeg at de også er forhåndskokt. Da trenger de minimalt med tilberedningstid, jeg er også usikker på om de faktisk må tines. Jeg hadde typisk laget pasta eller risotto med sjømat og tilsatt de i sausen/risottoen rett før den er ferdig. God sjømatspasta eller -risotto lages typisk av hvitvin, kylling-/grønnsaksbuljong, sjalottløk, litt urter og en dæsj krem. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå