Gå til innhold

Veie kyllingfilet før eller steking?


Anbefalte innlegg

Skrevet

hva er rett? Ah, stress å veie før da jeg lager flere porsjoner ..

Anonymous poster hash: b0639...f51

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du veier den rå. Råvarer skal alltid veies i rå tilstand, med mindre det står spesifikt noe annet i oppskriften. 



Anonymous poster hash: 58ae2...2b7
  • Liker 2
Skrevet

Du veier den rå. Råvarer skal alltid veies i rå tilstand, med mindre det står spesifikt noe annet i oppskriften.

Anonymous poster hash: 58ae2...2b7

Ok, takk! :)

Anonymous poster hash: b0639...f51

Skrevet

Det kommer an på. På Grete Roede veide vi alt i spiselig vare, altså ferdig stekt. Ville sjekket var jeg deg, for på noen matvarer er vektforskjellen veldig stor.

Anonymous poster hash: 92a31...9fc

  • Liker 1
Skrevet

Men i oppskrifter er det rått.

Anonymous poster hash: 92a31...9fc

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...