AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #1 Skrevet 15. september 2015 hva er rett? Ah, stress å veie før da jeg lager flere porsjoner ..Anonymous poster hash: b0639...f51
AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #2 Skrevet 15. september 2015 Du veier den rå. Råvarer skal alltid veies i rå tilstand, med mindre det står spesifikt noe annet i oppskriften. Anonymous poster hash: 58ae2...2b7 2
AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #3 Skrevet 15. september 2015 Du veier den rå. Råvarer skal alltid veies i rå tilstand, med mindre det står spesifikt noe annet i oppskriften. Anonymous poster hash: 58ae2...2b7 Ok, takk! Anonymous poster hash: b0639...f51
AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #4 Skrevet 15. september 2015 Det kommer an på. På Grete Roede veide vi alt i spiselig vare, altså ferdig stekt. Ville sjekket var jeg deg, for på noen matvarer er vektforskjellen veldig stor.Anonymous poster hash: 92a31...9fc 1
AnonymBruker Skrevet 15. september 2015 #5 Skrevet 15. september 2015 Men i oppskrifter er det rått.Anonymous poster hash: 92a31...9fc
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå