AnonymBruker Skrevet 9. september 2015 #1 Skrevet 9. september 2015 Jeg har så utrolig lyst på hvitløksbaguetter, men bruker kun en om jeg kjøper. Er det mulig å steke begge, for så å steke den andre opp senere. Noen som har prøvd om det blir godt? Eller holder det i kjøleskapet en dag? Anonymous poster hash: a0b6e...adc
AnonymBruker Skrevet 9. september 2015 #2 Skrevet 9. september 2015 Jeg har så utrolig lyst på hvitløksbaguetter, men bruker kun en om jeg kjøper. Er det mulig å steke begge, for så å steke den andre opp senere. Noen som har prøvd om det blir godt? Eller holder det i kjøleskapet en dag?Anonymous poster hash: a0b6e...adc Du kan fint kun steke kun en og så legge den andre i kjøleskapet og steke dagen etter Anonymous poster hash: f4dfd...4cd
peppermyntete Skrevet 10. september 2015 #3 Skrevet 10. september 2015 Du kan steke den to dager etter også
Minya Skrevet 10. september 2015 #4 Skrevet 10. september 2015 Frosne hvitløksbaguetter tåler å ligge en ukes tid i kjøleskap, så det går nok helt fint. Bare pakk den godt inn i en brødpose for hvitløksdunsten setter seg i ALT.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå