Gå til innhold

Hvitløksbaguett uten fryser?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har så utrolig lyst på hvitløksbaguetter, men bruker kun en om jeg kjøper. Er det mulig å steke begge, for så å steke den andre opp senere. Noen som har prøvd om det blir godt? Eller holder det i kjøleskapet en dag?



Anonymous poster hash: a0b6e...adc
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har så utrolig lyst på hvitløksbaguetter, men bruker kun en om jeg kjøper. Er det mulig å steke begge, for så å steke den andre opp senere. Noen som har prøvd om det blir godt? Eller holder det i kjøleskapet en dag?

Anonymous poster hash: a0b6e...adc

Du kan fint kun steke kun en og så legge den andre i kjøleskapet og steke dagen etter :)

Anonymous poster hash: f4dfd...4cd

Skrevet

Du kan steke den to dager etter også :)

Skrevet

Frosne hvitløksbaguetter tåler å ligge en ukes tid i kjøleskap, så det går nok helt fint. Bare pakk den godt inn i en brødpose for hvitløksdunsten setter seg i ALT.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...