Treningsglad Skrevet 9. september 2015 #1 Skrevet 9. september 2015 Hei. Hva er det kjappeste måten å få i seg rødkål på? Foretrekker helst å slippe å koke den.
AnonymBruker Skrevet 9. september 2015 #2 Skrevet 9. september 2015 Finstrimle(bruke ostehøvel) og bruke i salat? Anonymous poster hash: 29994...7c7 1
Gjest O.G. Skrevet 9. september 2015 #3 Skrevet 9. september 2015 Jeg synes vi skal snakke om hvorfor du føler du må ete rødkål.
AnonymBruker Skrevet 9. september 2015 #4 Skrevet 9. september 2015 Hei. Hva er det kjappeste måten å få i seg rødkål på? Foretrekker helst å slippe å koke den. Du har visst fryktlig dårlig tid i dag. Anonymous poster hash: dc58e...b42
Gjest Overrasket Skrevet 9. september 2015 #5 Skrevet 9. september 2015 Kjøp en juicepresser/juicemaskin, en saktegående som presser vertikalt. Så kjører du rødkålen gjennom, og drikker juicen. Jeg tipper at ett kålhode gir et stort glass. http://www.amazon.co.uk/Matstone-6-1-Juicer-Ivory/dp/B000OTNDRY
Pawn Hearts Skrevet 9. september 2015 #6 Skrevet 9. september 2015 Kjappeste måte: 1. Fjern de ytterste bladene. Vask resten av kålhodet. 2. Ta kålhodet mellom hendene og før det til munnen. 3. Bit, tygg og svelg. Selv foretrekker jeg å finstrimle kålen og blande med revet gulrot. Så heller jeg på en dressing av sitronsaft, honning og presset ingefær. 1
Bjørkeris Skrevet 9. september 2015 #7 Skrevet 9. september 2015 Øøøøøhh. Hva er egentlig greia med rødkål?
Gjest Dårris Skrevet 9. september 2015 #8 Skrevet 9. september 2015 Bare å gnafle i deg hele kålhuet det.
AnonymBruker Skrevet 9. september 2015 #9 Skrevet 9. september 2015 Hvorfor akkurat rødkål?Anonymous poster hash: 99369...904
Treningsglad Skrevet 10. september 2015 Forfatter #10 Skrevet 10. september 2015 (endret) Hvorfor akkurat rødkål?Anonymous poster hash: 99369...904 Det er veldig sunt. Finnes den ikke som frossen mat? Endret 10. september 2015 av Treningsglad
AnonymBruker Skrevet 10. september 2015 #11 Skrevet 10. september 2015 Jeg liker å wokke kål. Smaken blir bedre, den beholder sprøheten og ikke minst: rødkål har en flott farge. Men den absolutt kjappeste måten er vel, som flere påpeker, bare å ete hele kålhuet rått. Anonymous poster hash: 7f5da...1c3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå