Jellyfish Skrevet 18. september 2004 #1 Skrevet 18. september 2004 Har tenkt å servere mandelpoteter til middagen i kveld, men kom plutselig på at jeg ikke aner hvordan jeg skal koke dem. Kokebøkene har ørten ulike måter å gjøre det på. Noen som har erfaring? Skal ha poteter til 6 personer. Må jeg koke dem med skallet på? Har lyst til å servere ferdig skrelte poteter, og hvis jeg skal stå og skrelle alle etter at de er kokt så blir de jo kalde!
Veronal Skrevet 18. september 2004 #2 Skrevet 18. september 2004 Mandelpoteter bør koke med skallet på, ja. Hvis ikke risikerer du at de faller fra hverandre. *glemmer-aldri-raclette-med-mandelpotetmos*
Jellyfish Skrevet 18. september 2004 Forfatter #3 Skrevet 18. september 2004 *glemmer-aldri-raclette-med-mandelpotetmos* Akkurat det jeg er redd for ja! Men er det en dårlig ide med mandelpoteter til fisk? Lurer på om jeg bare skal gå og kjøpe meg en sekk med vanlige poteter jeg...
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå