AnonymBruker Skrevet 7. september 2015 #1 Skrevet 7. september 2015 i romtemperatur? og blir den ødelagt hvis den smelter, også kaster jg den i fryseren senere? (åpnet) Anonymous poster hash: 36ad2...c1b
Gjest Ennasus Skrevet 7. september 2015 #2 Skrevet 7. september 2015 (endret) Kommer vel an på str. på boksen det tror jeg.. Endret 7. september 2015 av Ennasus
AnonymBruker Skrevet 7. september 2015 #3 Skrevet 7. september 2015 Hvis den smelter betraktelig, vil det dannes iskrystaller i det isen fryses igjen, og da ville jeg ansett den som ødelagt.Anonymous poster hash: 00f7b...465
AnonymBruker Skrevet 8. september 2015 #4 Skrevet 8. september 2015 Is som har smeltet og så blir fryst er ikke noe godt. Den er full i krystaller, og er som å spise våt sand. Anonymous poster hash: c5a31...f23
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå