Gå til innhold

brød til tapas


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Hei, treger oppskrift på brød til tapas...sånnt som er godt til å dippe i aioli og sånnt. Har hørt om foccaccia brød. Er det noen som vet hvilket brød som blir hult og tynnt på en måte med urter oppå?? Please trenger oppskrift for jeg skal overraske min kjære i kveld med tapas.......

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg har brukt landbrød til tapas - det smaker ihvertfall kjempegodt - skjæres i litt tykke skiver som ristet lett i ovnen.

Skrevet

Foccacia italiensk brød

50 g gjær

1 ts salt

6 dl vann

3 ss olivenolje

1 kg fint mel

grovt salt

friske urter

olivenolje

Smuldre gjær i en bolle og rør det ut i litt lunkent vann. Tilsett salt, resten av vannet og olivenolje. Tilsett og det meste av melet og arbeid deigen godt. Dekk med plast og sett til heving i ca. 20-30 minutter. Del deigen i små biter, som formes til små brød som trykkes flate på bakepapir, eller trykk deigen ut i en langpanne. Dekk til og sett til heving igjen. Pensle de hevede brødene med olje og strø på urter, grovt salt, rosmarin osv. Stekes midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...