Gjest Anonymous Skrevet 17. september 2004 #1 Skrevet 17. september 2004 Hei, treger oppskrift på brød til tapas...sånnt som er godt til å dippe i aioli og sånnt. Har hørt om foccaccia brød. Er det noen som vet hvilket brød som blir hult og tynnt på en måte med urter oppå?? Please trenger oppskrift for jeg skal overraske min kjære i kveld med tapas.......
Gjest Chanda Skrevet 17. september 2004 #2 Skrevet 17. september 2004 Jeg har brukt landbrød til tapas - det smaker ihvertfall kjempegodt - skjæres i litt tykke skiver som ristet lett i ovnen.
Gjest 1111 Skrevet 17. september 2004 #3 Skrevet 17. september 2004 Foccacia italiensk brød 50 g gjær 1 ts salt 6 dl vann 3 ss olivenolje 1 kg fint mel grovt salt friske urter olivenolje Smuldre gjær i en bolle og rør det ut i litt lunkent vann. Tilsett salt, resten av vannet og olivenolje. Tilsett og det meste av melet og arbeid deigen godt. Dekk med plast og sett til heving i ca. 20-30 minutter. Del deigen i små biter, som formes til små brød som trykkes flate på bakepapir, eller trykk deigen ut i en langpanne. Dekk til og sett til heving igjen. Pensle de hevede brødene med olje og strø på urter, grovt salt, rosmarin osv. Stekes midt i ovnen ved 250 grader i ca. 10 minutter. Avkjøl på rist.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå