AnonymBruker Skrevet 4. september 2015 #1 Skrevet 4. september 2015 Hvordan steker man lapper og pannekaker? Jeg fatter ikke hvordan jeg får det til, for når jeg steker så blir de liksom ikke "ferdig" før de er brent om du skjønner? Anonymous poster hash: e8e48...c12
AnonymBruker Skrevet 4. september 2015 #2 Skrevet 4. september 2015 Svakere varme. Om de blir brent før de stivner på toppen har du for sterk varme. Skru ned tempen, og smør deg med tålmodighet. Anonymous poster hash: e9930...40f 2
Sølvrosen Skrevet 4. september 2015 #3 Skrevet 4. september 2015 Ofte er det slik at om det ryker fra pannekaka har du for høy temperatur. Det varierer litt med ulike rører, men det er en fin tommelfingerregel.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå