Gå til innhold

Vinterdress ettåring


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Har en som blir ett år i november og kikker litt etter vinterdress.. Han skal vel primært sitte i vogn med vognpose, men tenkte det var kjekt med en dress han kan være litt på bakken med, i snø osv. Tenker ikke kjøpe det dyreste, da han tross alt ikke er så stor denne vinteren, men er det noen som har tips til en varm og grei dress?

Anonymous poster hash: e8dfe...4aa

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vi hadde en foret parkdress fra Color kids, med et lag ull under holdt det i massevis i vinter for vår ettåring. Koster vel 3-499 eller noe sånt om du kjøper ny.

Edit; et lag ull i tillegg til vanlig tøy altså.

Endret av Favole
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har Color Kids dress. Var på salg på obs :). Utrolig fornøyd. Lett å bevege seg i, varm nok med ull under (vi brukte en fra Troll). Brukte til sitte i sandkasse, dytte gåvogn og nå egentlig hele tida det er litt vått eller kaldt. Brukte med skoposer og fungerte fint.

Anonymous poster hash: 244f7...9a0

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

*følger med, lurer på akkurat det samme som TS og har like gammelt barn.

Men hva har dere andre brukt om høsten før det er kaldt nok for vinterdress, feks når barnet sitter i sandkasse og lignende? I vår brukte vi ulldress med tilsvarende temperatur, men da var jo ikke sandkassa så aktuelt, og jeg klarer ikke helt tanken på ulldress+sand...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da vår datter i var 1 år, brukte vi skalldress på høsten. Var plass til et lag med fleece eller ull under de dagene det var nødvendig. Som vinterdressen anbefaler jeg en som ikke er så alt for tykk til såpass små barn. Hvis den blir for tykk, så klarer de ikke å bevege seg. Og ofte er det slik at de aller minste heller ikke er sååå lenge ute hvis det er sprengkulde. Pass bare på å velge stor nok dress slik at du kan variere hva/hvor mye du har under. Anbefaler enten en Reimatec eller en softshelldress (f.eks fra Nameit) med greit med plass.

Endret av Semydfe
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

De stormbergdressene skal vist også være bra. Jeg kom over salg på reimadress på 50 %, så da ble det den første året. Den hadde et ekstra "sitteunderlag" på rumpa, er veldig fornøyd med det :) 

Vet ikke hvor du bor, men du kan jo sjekke barnas hus outletene, de har veldig gode dresser til en veldig billig penge :)



Anonymous poster hash: bd24e...9f6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...