Dyveka Skrevet 28. august 2015 #1 Skrevet 28. august 2015 Hva kan man bruke istedet for hvitt sukker i drinker uten at smaken blir "feil" / kjemisk ?
Miss Lucky Skrevet 28. august 2015 #3 Skrevet 28. august 2015 Splenda synst jeg smaker som vanlig sukker. Sukrin smaker syntetisk og rart
AnonymBruker Skrevet 28. august 2015 #4 Skrevet 28. august 2015 Jeg pleier kombinere sukrin og stevia. For mye sukring = kald smak, for mye stevia = bitter smak. Så jeg bruker litt av hvert, da går det som regel fint. Anonymous poster hash: 1ecd4...ab6
Dyveka Skrevet 31. august 2015 Forfatter #5 Skrevet 31. august 2015 Takk for svar Går det å lage sukkerlake av sukkererstatningene ? Har noen prøvd ?..eller løser det seg lettere opp en vanlig sukker ?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå