AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #1 Skrevet 27. august 2015 Bruker man hele? Altså det grønne også? Anonymous poster hash: cb370...ebd
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #2 Skrevet 27. august 2015 Hvis du ønsker det Noen oppskrifter spesifiserer at man kun skal bruke den hvite delen, men det grønne kan fint brukes i alle mulige sammenhenger. Suppe, for eksempel. Anonymous poster hash: c91ac...33b
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #3 Skrevet 27. august 2015 Hvis du ønsker det Noen oppskrifter spesifiserer at man kun skal bruke den hvite delen, men det grønne kan fint brukes i alle mulige sammenhenger. Suppe, for eksempel. Anonymous poster hash: c91ac...33b ok, så den er ikke giftig eller noe...? Dette er i wok... Smaker den grønne delen anderledes? tror ikke jeg har spist den før... TS Anonymous poster hash: cb370...ebd
veraa94 Skrevet 27. august 2015 #4 Skrevet 27. august 2015 Det er litt mildere smak på den grønne delen, men den kan fint brukes. Hvis jeg har litt "grønt" igjen bruker jeg det gjerne i en salat for litt ekstra sting. Du kan helt trygt og fint spise den!
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #5 Skrevet 27. august 2015 ok, så den er ikke giftig eller noe...? Dette er i wok... Smaker den grønne delen anderledes? tror ikke jeg har spist den før... TS Anonymous poster hash: cb370...ebd Smaker litt skarpere, litt "grønnere". Du kan jo bare prøve en bit? Selvfølgelig er den ikke giftig Anonymous poster hash: c91ac...33b 2
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #6 Skrevet 27. august 2015 Smaker litt skarpere, litt "grønnere". Du kan jo bare prøve en bit? Selvfølgelig er den ikke giftig Anonymous poster hash: c91ac...33b ja nei det var kanskje litt dumt sagt har bare alltid kastet den og har ikke noe forhold til den... OK da skal jeg prøve den.... Takk for svar TS Anonymous poster hash: cb370...ebd
Gjest Ennasus Skrevet 27. august 2015 #7 Skrevet 27. august 2015 Jeg har alltid startet å bruke den grønne enden jeg
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #8 Skrevet 27. august 2015 Bare husk å vaske den skikkelig. Sitter ofte litt jord og rusk igjen i toppen Anonymous poster hash: 14292...8f5
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #9 Skrevet 27. august 2015 Bare husk å vaske den skikkelig. Sitter ofte litt jord og rusk igjen i toppen Anonymous poster hash: 14292...8f5 Takk, jeg er visst helt vårløkidiot!Anonymous poster hash: cb370...ebd
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #11 Skrevet 27. august 2015 Takk, jeg er visst helt vårløkidiot!Anonymous poster hash: cb370...ebd angående vasking, skjærer du et snitt gjennom hele den grønne enden er det enkelt å vaske bort jord. Anonymous poster hash: c91ac...33b 1
AnonymBruker Skrevet 27. august 2015 #12 Skrevet 27. august 2015 angående vasking, skjærer du et snitt gjennom hele den grønne enden er det enkelt å vaske bort jord.Anonymous poster hash: c91ac...33b Takk. KG ass, hva man ikke lærer!Anonymous poster hash: cb370...ebd 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå