Gå til innhold

Frosne kyllinglår, naturell - kjøpe hvor?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Nå er jeg litt frustrert. Vanlige varer forsvinner fra butikkene og det blir isteden mer og mer jallamat! Heldigvis har jeg to slaktere i tøffelavstand, men om jeg skulle ønske å kjøpe frosne kyllinglår, som er bare kyllinglår, uten tilsetninger, til en sunn pris, hvor går jeg da? Siden det er frysevarer, må det være i Oslo sentrum, og siden jeg bare har et standard kjøleskap med frysedel, kan jeg ikke kjøpe større pakninger enn 3 kilo.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kjøpte nettopp på Obs, 2.5 kg til 99 :) Men vet ikke hvor den ligger i Oslo da :P

Skrevet

Kjøpte nettopp på Obs, 2.5 kg til 99 :) Men vet ikke hvor den ligger i Oslo da :P

 

Nærmeste OBS for meg er på Løren, akkurat litt for langt. Takk likevel :)

Skrevet

Rema 1000 har. Frosne, hverken marinerte eller krydret.



Anonymous poster hash: f4d90...76a
Skrevet

Har også kjøpt på Rema. Naturell i 2,5 kg pose, hvis jeg ikke husker helt feil.

Skrevet

Rema 1000 har. Frosne, hverken marinerte eller krydret.

Anonymous poster hash: f4d90...76a

 

Har også kjøpt på Rema. Naturell i 2,5 kg pose, hvis jeg ikke husker helt feil.

 

Fremdeles? Sist jeg var der (i går), hadde de bare Solvinge, tilsatt saltvann :(

Skrevet

Mange frosne "naturell" kyllinglår er tilsatt saltlake, ja. Men ofte må man lese nøye på pakken for å oppdage det.

 

Hvorfor ikke bare kjøpe vakuumpakkede ferske Stangekyllinglår på Rema, da? De holder jo en stund i kjøleskapet, og man får kylling som er litt mer etisk mht dyrevelferd (samt uten narasin).



Anonymous poster hash: 24326...f2a
  • Liker 2
Skrevet

Mange frosne "naturell" kyllinglår er tilsatt saltlake, ja. Men ofte må man lese nøye på pakken for å oppdage det.

 

Hvorfor ikke bare kjøpe vakuumpakkede ferske Stangekyllinglår på Rema, da? De holder jo en stund i kjøleskapet, og man får kylling som er litt mer etisk mht dyrevelferd (samt uten narasin).

Anonymous poster hash: 24326...f2a

 

Ikke så veldig nøye, det står i innholdsfortegnelsen. Inntil nylig fikk man kyllinglår uten saltlake både på Rema, Kiwi og Rimi, men nå finner jeg det ikke lenger. Folkets kyllingvinger er fremdeles uten saltlake, men de har ikke tilsvarende med lår.

 

Stangekylling... jeg vet det, men det er et spørsmål om pris, også.

Skrevet

Fremdeles? Sist jeg var der (i går), hadde de bare Solvinge, tilsatt saltvann :(

Jeg overså det med "uten tilsetninger", beklager. De lårene jeg har sett her er nok med saltlake, ja. Hvis man skal ha HELT naturell her må man nok kjøpe Ytterøy eller Stange.
Skrevet

Hva er galt med saltlake i kylling?

Anonymous poster hash: 1acdb...d12

Skrevet

Hva er galt med saltlake i kylling?

Anonymous poster hash: 1acdb...d12

Når jeg kjøper kylling foretrekker jeg å betale for kylling, ikke saltvann (eventuelt tilsatt smaksforsterker eller andre industrielle tilsetningsstoffer).

 

Så kan jeg bestemme selv om jeg vil marinere kyllingen min i sitron og hvitløk, eller feks legge den i saltlake for at den skal bli ekstra saftig når jeg steker den etterpå.

Anonymous poster hash: 24326...f2a

  • Liker 1
Skrevet

Kylling jeg steker selv blir saftig og fin og smakfull uten saltlake eller marinade, jeg foretrekker også at kyllingen blir stekt og ikke kokt når jeg steker den  :(

 

Jaja, jeg har som sagt slaktere tilgjengelig, og hurra for det :)

  • Liker 1
Skrevet

Følger denne tråden. Har akkurat samme problem, men jeg bor langt fra Oslo :(. Sliter med å finne kjøtt uten tilsetninger, bare rent kjøtt. Finner heller ikke melk fra kuer som spiser gress, og mel uten stråforkortere er bare å glemme. Har sendt så mail til produsentene uten å få svar.

Jeg har endokrin kreft (hormonkreft) om må ha rein mat, men hvor finner jeg den? Jeg synes dette begynner å bli kynisk av produsentene, de sparer store verdier på å lavkvalitetsmat.

 

Jeg må reise til Danmark for å bunkre opp mat og det er jeg i kjempedårlig form til, men hva skal man gjøre? Drittlei av å jakte etter ren mat!



Anonymous poster hash: a53b1...981
  • 3 uker senere...
Skrevet

 

Følger denne tråden. Har akkurat samme problem, men jeg bor langt fra Oslo :(. Sliter med å finne kjøtt uten tilsetninger, bare rent kjøtt. Finner heller ikke melk fra kuer som spiser gress, og mel uten stråforkortere er bare å glemme. Har sendt så mail til produsentene uten å få svar.

Jeg har endokrin kreft (hormonkreft) om må ha rein mat, men hvor finner jeg den? Jeg synes dette begynner å bli kynisk av produsentene, de sparer store verdier på å lavkvalitetsmat.

 

Jeg må reise til Danmark for å bunkre opp mat og det er jeg i kjempedårlig form til, men hva skal man gjøre? Drittlei av å jakte etter ren mat!

Anonymous poster hash: a53b1...981

 

 

:klo:

Skrevet

Kjøpte frosne kyllinglår (5kg) til 99kr!!! i dag. 



Anonymous poster hash: cdd28...c2c
Skrevet

 

Kjøpte frosne kyllinglår (5kg) til 99kr!!! i dag. 

Anonymous poster hash: cdd28...c2c

 

 

Ja, jeg har sett dem hos REMA. Jeg kan kjøpe dem jeg også, men da kan jeg ikke ha noe annet i fryseren :P

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...