Gå til innhold

Knuste frø VS hele


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg baker en del brød og knekkebrød med hele frø, men jeg merker at ungene ikke liker dette noe særlig når frøene er hele. 

 

Her om dagen kom jeg på at jeg kan knuse disse før jeg har dem i deigen, er det noen som vet om det har noe å si om frøene knuses før bruk? Forsvinner noe av næringsverdien eller andre ting det er verdt å merke seg? 

 

Jeg vet greia med linfrø, men med frø som gresskarkjerner og solsikkekjerner?



Anonymous poster hash: 8165a...631
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Går helt fint å knuse. 



Anonymous poster hash: a48af...f33
Skrevet

Linfrø skal vel helst knuses, hvis ikke går de jo bare rett igjennom...?

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...