AnonymBruker Skrevet 25. august 2015 #1 Skrevet 25. august 2015 Jeg baker en del brød og knekkebrød med hele frø, men jeg merker at ungene ikke liker dette noe særlig når frøene er hele. Her om dagen kom jeg på at jeg kan knuse disse før jeg har dem i deigen, er det noen som vet om det har noe å si om frøene knuses før bruk? Forsvinner noe av næringsverdien eller andre ting det er verdt å merke seg? Jeg vet greia med linfrø, men med frø som gresskarkjerner og solsikkekjerner? Anonymous poster hash: 8165a...631
AnonymBruker Skrevet 25. august 2015 #2 Skrevet 25. august 2015 Går helt fint å knuse. Anonymous poster hash: a48af...f33
Puny Skrevet 25. august 2015 #3 Skrevet 25. august 2015 Linfrø skal vel helst knuses, hvis ikke går de jo bare rett igjennom...?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå