penny_ Skrevet 25. august 2015 #1 Del Skrevet 25. august 2015 Jeg prøvde meg på denne woken: http://www.matprat.no/oppskrifter/familien/kickwok/ Det gikk fint å wokke kinakålen, men da jeg til slutt blandet sammen alt og helte woksausen i panna, så virket det som om alt vannet forsvant fra kinakålen. Den krympet og ble helt slapp samtidig som sausen ble tynnet ut av alt vannet. Hva gjorde jeg feil? Det skjedde ikke med de andre grønnsakene. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 25. august 2015 #2 Del Skrevet 25. august 2015 Kinakål består hovedsaklig av vann og faller sammen når den blir varmet opp. Kanskje vente med å helle oppi woksausen til vannet har forsvunnet fra kinakålen? Elsker Kinakål i Wok Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå