Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg prøvde meg på denne woken: http://www.matprat.no/oppskrifter/familien/kickwok/

 

Det gikk fint å wokke kinakålen, men da jeg til slutt blandet sammen alt og helte woksausen i panna, så virket det som om alt vannet forsvant fra kinakålen. Den krympet og ble helt slapp samtidig som sausen ble tynnet ut av alt vannet.

 

Hva gjorde jeg feil? Det skjedde ikke med de andre grønnsakene.

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kinakål består hovedsaklig av vann og faller sammen når den  blir varmet opp. Kanskje vente med å helle oppi woksausen til vannet har forsvunnet fra kinakålen?

Elsker Kinakål i Wok

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...