Gå til innhold

grilling - wok


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei! Hadde tenkt å ha wok idag, men været sier vi MÅ grille.. :P kan jeg skjære opp grønnsakene og ha kyllingen ilamme, marinere dette å grille dette innpakket I folie på grillen?? :)

Håper noen tar seg tid til å svare :)

Anonymous poster hash: 7f32d...ea7

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Ja. Men jeg ville kanskje tatt kylling og grønnsaker hver for seg. Kyllingfileter trenger som regel lengre tid enn grønnsaker, så det er greit å pakke dem hver for seg så du kan legge grønnsakene på en stund etter kyllingen. 



Anonymous poster hash: 6ef01...afe
Skrevet

Vet ikke hvordan grill du har og hvordan risten er. Om mulig så ville jeg grillet både kjøtt og grønnsaker direkte på risten, veksle mellom kald og varm sone. Du vil få en fin grillsmak om du gjør det. Putter du ting i folie blir det nesten det samme som å ta det i ovnen inne på kjøkkenet. 

 

Er det for stor åpning i risten så grønnsakene faller ned kan du brette litt aluminiumsfolie i noen lag å steke grønnsakene i det. Så tar du kyllingen direkte på kullet/brenneren til det får en fin stekeskorpe for så å legge det på indirekte/kald sone til det er ferdig :) 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...