AnonymBruker Skrevet 21. august 2015 #1 Skrevet 21. august 2015 Hei! Hadde tenkt å ha wok idag, men været sier vi MÅ grille.. kan jeg skjære opp grønnsakene og ha kyllingen ilamme, marinere dette å grille dette innpakket I folie på grillen?? Håper noen tar seg tid til å svare Anonymous poster hash: 7f32d...ea7
AnonymBruker Skrevet 21. august 2015 #2 Skrevet 21. august 2015 Ja. Men jeg ville kanskje tatt kylling og grønnsaker hver for seg. Kyllingfileter trenger som regel lengre tid enn grønnsaker, så det er greit å pakke dem hver for seg så du kan legge grønnsakene på en stund etter kyllingen. Anonymous poster hash: 6ef01...afe
debattanten Skrevet 21. august 2015 #3 Skrevet 21. august 2015 Vet ikke hvordan grill du har og hvordan risten er. Om mulig så ville jeg grillet både kjøtt og grønnsaker direkte på risten, veksle mellom kald og varm sone. Du vil få en fin grillsmak om du gjør det. Putter du ting i folie blir det nesten det samme som å ta det i ovnen inne på kjøkkenet. Er det for stor åpning i risten så grønnsakene faller ned kan du brette litt aluminiumsfolie i noen lag å steke grønnsakene i det. Så tar du kyllingen direkte på kullet/brenneren til det får en fin stekeskorpe for så å legge det på indirekte/kald sone til det er ferdig
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå