AnonymBruker Skrevet 21. august 2015 #1 Skrevet 21. august 2015 Hei, Jeg skal lage to kaker som skal serveres i morgen kl 15. Kan jeg lage marsipan kaken i dag før middag? Og bare sette i kjøleskapet ? Da står den i kjøleskapet i kveld og i natt, og så legger jeg på marsipanen i morgen. Burde jeg pakke den inn?Anonymous poster hash: aa64e...bc8
AnonymBruker Skrevet 21. august 2015 #2 Skrevet 21. august 2015 Jeg ville laget dem helt ferdig i dag, og oppbevart i kakebom. Smaken blir som regel bare bedre når den får satt seg litt. Om du bare lager bunnene bør du pakke inn i plastfolie. Anonymous poster hash: 592d2...3a8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå