Gå til innhold

Marsipankake og sjokoladekake - lage dagen før?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei,

Jeg skal lage to kaker som skal serveres i morgen kl 15. Kan jeg lage marsipan kaken i dag før middag? Og bare sette i kjøleskapet ? Da står den i kjøleskapet i kveld og i natt, og så legger jeg på marsipanen i morgen. Burde jeg pakke den inn?

Anonymous poster hash: aa64e...bc8

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg ville laget dem helt ferdig i dag, og oppbevart i kakebom. Smaken blir som regel bare bedre når den får satt seg litt. Om du bare lager bunnene bør du pakke inn i plastfolie. 



Anonymous poster hash: 592d2...3a8

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...