AnonymBruker Skrevet 20. august 2015 #1 Del Skrevet 20. august 2015 Jeg har blitt flinkere å variere kjøttet, men ender alltid opp med de samme grønnsakene på pizzaen: løk, mais og/eller paprika. Hvilke grønnsaker syns dere er godt på pizza? Evt hva anner liker dere å ha på pizzaen, sauser, krydder, oster?Anonymous poster hash: 7fefe...55c Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lady Skrevet 20. august 2015 #2 Del Skrevet 20. august 2015 Sjampinjong Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. august 2015 #3 Del Skrevet 20. august 2015 Spinat,tomat,sopp,oliven. Anonymous poster hash: c40ed...047 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. august 2015 #4 Del Skrevet 20. august 2015 Artisjokk Tomat/cherrytomater) Løk Oliven Avocado Aberguine Sopp Anonymous poster hash: 16638...f6f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. august 2015 #5 Del Skrevet 20. august 2015 Artisjokk Tomat/cherrytomater) Løk Oliven Avocado Aberguine Sopp Anonymous poster hash: 16638...f6f Glemte ananas(er vel frukt, men men) Ellers synes jeg blåmuggost er godt på pizza. Anonymous poster hash: 16638...f6f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DobbelX Skrevet 20. august 2015 #6 Del Skrevet 20. august 2015 Artisjokkhjerter, fetaost, blåmuggost, mozarella, oliven, tomater (friske eller soltørkede) og sopp er gode alternativer. Og, ja, pesto. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 20. august 2015 #7 Del Skrevet 20. august 2015 Jeg liker vårløk 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. august 2015 #8 Del Skrevet 20. august 2015 Hvorfor nevner folk blåmuggost? Det er vel ingen grønnsak? Anonymous poster hash: 98b58...573 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
DobbelX Skrevet 20. august 2015 #9 Del Skrevet 20. august 2015 Hvorfor nevner folk blåmuggost? Det er vel ingen grønnsak? Anonymous poster hash: 98b58...573 Har du lest hele hovedinnlegget? Der spør han etter tips også til oster og sauser. Derfor. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. august 2015 #10 Del Skrevet 21. august 2015 Løk og sjampinjong er jo et must, nærmest uansett hva annet jeg har på. Ting som går igjen: Rødløk, løk, purre, vårløk, dill, paprika, mais, sjampinjong, ananas, tomater. Sauser: Standard tomatsaus Tomatsaus med chili Tacosaus Sweet chili saus Peanøttsaus Creme fraiche (gjerne tilsatt hvitløk og chili) Oster: Jarlsberg Norvegia Hvit geitost Mozarella Blåmuggost Jeg kombinerer gjerne flere typer ost. Anonymous poster hash: 6ec82...ce4 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
leonie Skrevet 21. august 2015 #11 Del Skrevet 21. august 2015 Oliven, rødløk, vårløk, ruccula (etter steking), (avocado (etter steking), sjampinjong (stekt i litt smør først), små cherrytomater (halve) og ananas 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
PaperFlower Skrevet 21. august 2015 #12 Del Skrevet 21. august 2015 Åh, jeg elsker å klaske på alt jeg liker på pizza jeg. Ananas. Tomat. (Altså biter med tomat.) Mais. Paprika. Løk. I tillegg liker jeg pepperoni og bacon. Og ekstra ost - masse ost! Og en eller annen pizzasaus selvsagt. Men lager skjeldent pizza selv, så er ingen ekspert på hva slags ost og saus du kan bruke. Ost er ost. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 21. august 2015 #13 Del Skrevet 21. august 2015 Paprika, vårløk, sjampinjong, mais, tomatskiver, squash, purre, reddik, brokkoli, blomkål, sukkerert, rødløk, sjarlottløk, Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. august 2015 #14 Del Skrevet 21. august 2015 Parmesan eller gruyere er også godt å blande i osten, så får du litt mer smak.Anonymous poster hash: 32534...864 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. august 2015 #15 Del Skrevet 21. august 2015 Ältså, det verste jeg vet er såkalt vegetarpizza ute der noen bare har langet på alle grønnsakene de vet om, for at det liksom skal bugne og være fristende. En pizzafyll, enten man snakker om kjøtt, fisk/skjell, ost eller grønnsaker må være satt sammen med tanke på at alle komponentene skal passe sammen i smak. En pizza er en rett som en hvilken som helst annen, og må komponeres slik at smakene i toppingen komplementerer hverandre. En bankers kombo som mange vil like er feks sopp, bacon, løk, timian, og oster som gruyère eller comté. Litt mer uvanlig topping får man med feks tynnskåren fennikel og squash, masse frisk chili, og et dryss av finhakket persille og sitronskall når pizzaen kommer ut av ovnen. Jeg liker også gresskarpuré i stedet for tomatsaus, rosmarin, pinjekjerner, skarp cheddar og enten blåskimmel, chèvre eller feta. Men den er muligens for spesielt interesserte. Anonymous poster hash: dbc0e...2ef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maleficenta Skrevet 21. august 2015 #16 Del Skrevet 21. august 2015 Jeg har blitt flinkere å variere kjøttet, men ender alltid opp med de samme grønnsakene på pizzaen: løk, mais og/eller paprika. Hvilke grønnsaker syns dere er godt på pizza? Evt hva anner liker dere å ha på pizzaen, sauser, krydder, oster?Anonymous poster hash: 7fefe...55c Artisjokk 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
-ssi Skrevet 21. august 2015 #17 Del Skrevet 21. august 2015 Tomat, sopp, rødløk. ananas, oliven, squash, aubergin, avokado, jalapeno, brokkoli, spinat... Ikke alle på en gang, selvfølgelig. 2-3 forskjellige ting er nok. Ei venninne bruker også banan på pizzaen, men akkurat det kan jeg styre min begeistring for. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Maleficenta Skrevet 21. august 2015 #18 Del Skrevet 21. august 2015 Å brokkoli... det har jeg ikke prøvd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Overrasket Skrevet 21. august 2015 #19 Del Skrevet 21. august 2015 Mais. Neida, gjør som dere vil. Men mais og ost er en særdeles dårlig smakskombinasjon. En ting man kan gjøre for å spreke opp løken litt, (særlig rødløk) er å frese den på høy varme i olivenolje. Så tilsettes kvernet pepper, litt honning og litt balsamico. La alt steke inn til eventuell væske har fordampet. Fungerer spesielt bra i kombinasjon med nøtter og fiken som fyll. I en liten landsby i Liguria fikk jeg pizza med pestosaus, mozzarella, aspargus og tomater. Det var rimelig godt. Ellers mener jeg at pizzakombinasjoner allerede er best utviklet i Italia, og man trenger egentlig ikke finne opp kruttet på nytt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
peppermyntete Skrevet 22. august 2015 #20 Del Skrevet 22. august 2015 Sjampinjong, purre, rødløk, hvitløk, tomat (i alle varianter), grønn salat (legg til hvitløksdressing og jalapeños så blir det kebabpizza!), squash, aubergine. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå