Gjest Malificenta Skrevet 19. august 2015 #1 Skrevet 19. august 2015 På indiske restauranter serveres gjerne papadums som apetittvekker. Ved siden av serveres gjerne mangochutney og to skåler til. Den ene med noe grønt i og den andre med en hvit saus (ikke raita). Er det noen som vet hva den grønne og den hvite sausen heter og inneholder ? På forhånd takk!
Thalassos Skrevet 19. august 2015 #2 Skrevet 19. august 2015 Vet ikke hva den grønne er, men den hvite, kan det være en type mint/myntesaus? Leser at der serveres på mange restauranter ihvertfall.
AnonymBruker Skrevet 19. august 2015 #3 Skrevet 19. august 2015 Vet ikke hva den grønne er, men den hvite, kan det være en type mint/myntesaus? Leser at der serveres på mange restauranter ihvertfall. Hm, jeg synes ofte det smaker mynte av den grønne, jeg. Anonymous poster hash: caac8...310
Thalassos Skrevet 19. august 2015 #4 Skrevet 19. august 2015 Hm, jeg synes ofte det smaker mynte av den grønne, jeg.Anonymous poster hash: caac8...310 Kanskje det er den jeg leste om da, mynte blandet med olje..
Gjest Malificenta Skrevet 19. august 2015 #5 Skrevet 19. august 2015 Jeg har vært borti begge deler. Den hvite tror jeg pleier å være en mintsaus. Den grønne skal være veldig sterk men ikke nødvendigvis mint, men jeg skulle så gjerne hatt noen oppskrifter..
AnonymBruker Skrevet 19. august 2015 #6 Skrevet 19. august 2015 Kanskje dette kan være til hjelp? http://simpleindianrecipes.com/chutneyvarieties.aspxAnonymous poster hash: ca09e...abd 1
Beltedyr Skrevet 19. august 2015 #8 Skrevet 19. august 2015 Kanskje dette kan være til hjelp? http://simpleindianrecipes.com/chutneyvarieties.aspxAnonymous poster hash: ca09e...abd Lagrer denne i favoritter:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå