Gå til innhold

Indiske restauranter og papadums tilbehør


Gjest Malificenta

Anbefalte innlegg

Gjest Malificenta

På indiske restauranter serveres gjerne papadums som apetittvekker. Ved siden av serveres gjerne mangochutney og to skåler til. Den ene med noe grønt i og den andre med en hvit saus (ikke raita). 

 

Er det noen som vet hva den grønne og den hvite sausen heter og inneholder ? 

 

På forhånd takk!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Vet ikke hva den grønne er, men den hvite, kan det være en type mint/myntesaus? Leser at der serveres på mange restauranter ihvertfall.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vet ikke hva den grønne er, men den hvite, kan det være en type mint/myntesaus? Leser at der serveres på mange restauranter ihvertfall.

Hm, jeg synes ofte det smaker mynte av den grønne, jeg.

Anonymous poster hash: caac8...310

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hm, jeg synes ofte det smaker mynte av den grønne, jeg.

Anonymous poster hash: caac8...310

Kanskje det er den jeg leste om da, mynte blandet med olje..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Malificenta

Jeg har vært borti begge deler. Den hvite tror jeg pleier å være en mintsaus. Den grønne skal være veldig sterk men ikke nødvendigvis mint, men jeg skulle så gjerne hatt noen oppskrifter.. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...