Gå til innhold

Hjelp, damer! KAN RIPSGELE FRYSES?


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Hva er vitsen med det?

For å slippe muggel om man ikke vil bruke voks. .Lengre holdbarhet. Og så har vi ikke ett kaldt sted å sette de. Vil unngå å fylle kjøleskapet med ripsgele..

Anonymous poster hash: 4e098...667

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Man sylter og safter da nettopp for å slippe å fryse eller kjøle ned. Syltetøy i butikken står ikke kjølig. For å øke holdbarheten kan man bruke atamon og/eller hermetisere. I tillegg er det viktig å være nøye med rensligheten og sterilisering av syltetøyglassene. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du kan fint fryse det. Blir litt mindre stivt når det tiner, men det er mye sukker/stivelse i det. Husk å ikke fylle glassene for fulle når du skal fryse de, da sprekker de. Jeg fryser det i frysebeger beregnet for sylting og gele. Ikke for store kar.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Du kan fint fryse det. Blir litt mindre stivt når det tiner, men det er mye sukker/stivelse i det. Husk å ikke fylle glassene for fulle når du skal fryse de, da sprekker de. Jeg fryser det i frysebeger beregnet for sylting og gele. Ikke for store kar.

Takker :)

Anonymous poster hash: 4e098...667

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...