*Frida* Skrevet 19. august 2015 #3 Skrevet 19. august 2015 Ifølge Trines matblogg går det fint å fryse ripsgele.
AnonymBruker Skrevet 19. august 2015 #4 Skrevet 19. august 2015 Hva er vitsen med det? For å slippe muggel om man ikke vil bruke voks. .Lengre holdbarhet. Og så har vi ikke ett kaldt sted å sette de. Vil unngå å fylle kjøleskapet med ripsgele.. Anonymous poster hash: 4e098...667
Viktualia Skrevet 19. august 2015 #5 Skrevet 19. august 2015 Man sylter og safter da nettopp for å slippe å fryse eller kjøle ned. Syltetøy i butikken står ikke kjølig. For å øke holdbarheten kan man bruke atamon og/eller hermetisere. I tillegg er det viktig å være nøye med rensligheten og sterilisering av syltetøyglassene. 1
reiseglad Skrevet 19. august 2015 #6 Skrevet 19. august 2015 Du kan fint fryse det. Blir litt mindre stivt når det tiner, men det er mye sukker/stivelse i det. Husk å ikke fylle glassene for fulle når du skal fryse de, da sprekker de. Jeg fryser det i frysebeger beregnet for sylting og gele. Ikke for store kar.
AnonymBruker Skrevet 19. august 2015 #7 Skrevet 19. august 2015 Du kan fint fryse det. Blir litt mindre stivt når det tiner, men det er mye sukker/stivelse i det. Husk å ikke fylle glassene for fulle når du skal fryse de, da sprekker de. Jeg fryser det i frysebeger beregnet for sylting og gele. Ikke for store kar. Takker Anonymous poster hash: 4e098...667
murray Skrevet 19. august 2015 #8 Skrevet 19. august 2015 Ja, jeg fryser ned i plastbokser. Ikke noe problem.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå