Gå til innhold

Hvordan skal egentlig pavlova være?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Gjennomstekt marengs som er sprø hele veien?

Gjennomstekt og seig i midten?

Sprø utenpå og skumaktig og hvit inni (altså ikke gjennomstekt)?

Anonymous poster hash: 0b8e0...0a3

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Jeg synes den er best når den er gjennomstekt og seig i midten :)

Skrevet (endret)

Gjennomstekt og seig i midten, roper australieren ved siden av her. 

Endret av dillyduzit
Skrevet

Absolutt seig i midten. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...