AnonymBruker Skrevet 16. august 2015 #1 Skrevet 16. august 2015 Gjennomstekt marengs som er sprø hele veien? Gjennomstekt og seig i midten? Sprø utenpå og skumaktig og hvit inni (altså ikke gjennomstekt)?Anonymous poster hash: 0b8e0...0a3
happiest Skrevet 16. august 2015 #2 Skrevet 16. august 2015 Jeg synes den er best når den er gjennomstekt og seig i midten
dillyduzit Skrevet 16. august 2015 #3 Skrevet 16. august 2015 (endret) Gjennomstekt og seig i midten, roper australieren ved siden av her. Endret 16. august 2015 av dillyduzit
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå