Gå til innhold

Tips til grønnsaker som passer til dip


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg skal ha jentekveld her på lørdag, og venninna mi bringer hjemmelaget dip. Jeg skal stå for grønnsakene. Det er mange år siden jeg har spist det, så kan være godt med noen friske innspill til hvilke grønnsaker som passer.

 

Selv tenkte jeg kålrabi, gulrot og blomkål. Noe annet som kan passe? (Jeg står over stangselleri siden jeg ikke kan fordra det. Kunne kjøpt det til henne, selvsagt, men da må jeg bare kaste det som er til overs og det blir litt for mye sløseri til at jeg vil kjøpe det inn).

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Agurk

Reddiker 

Pastinakk



Anonymous poster hash: 16647...875
Skrevet

Paprika skjært i staver

brokkoli

 

og det de andre har nevnt.

Skrevet

aspargesbønner (gi dem ett oppkok i salt vann)

Skrevet

Gode tips her, takker! :)

Skrevet

Ja, for stangselleri er virkelig dyrt!!



Anonymous poster hash: 78418...510
Skrevet

 

Ja, for stangselleri er virkelig dyrt!!

Anonymous poster hash: 78418...510

 

Det er ikke pengene det står på, jeg liker ikke å kaste mat. :)

  • Liker 3
Skrevet

Det er ikke pengene det står på, jeg liker ikke å kaste mat. :)

 

Hvorfor må du kaste? Det holder seg fint i kjøleskapet.

Anonymous poster hash: 78418...510

Gjest gjestvest
Skrevet

Du kan helle dippen i paprika som den her:

 

dip.jpg

 

Ellers så kan du også ha squash.

Skrevet

Å, det fatet så godt ut. Det skal jeg gjøre!

Skrevet

 

Hvorfor må du kaste? Det holder seg fint i kjøleskapet.

Anonymous poster hash: 78418...510

 

Men hva er poenget med å ha det i kjøleskapet i evigheter hvis hun ikke spiser det?

  • Liker 4
Skrevet

Jeg pleier å bruke gulrot, kålrot, stangselleri, agurk og paprika. Av og til bruker jeg minitomater og/eller sukkererter.

Noen som har oppskrift på dipp forresten? Jeg pleier bare å bruke slik chipsdipp-pulver. Men er sikkert fult av salt...

Skrevet

Men hva er poenget med å ha det i kjøleskapet i evigheter hvis hun ikke spiser det?

 

Det tar ikke lang tid å spise opp noen kvaster stangselleri :)

Anonymous poster hash: 78418...510

Skrevet

Jeg pleier å bruke gulrot, kålrot, stangselleri, agurk og paprika. Av og til bruker jeg minitomater og/eller sukkererter.

Noen som har oppskrift på dipp forresten? Jeg pleier bare å bruke slik chipsdipp-pulver. Men er sikkert fult av salt...

 

Pleier å mikse en boks kesam, noen skjeer chili og litt finhakket hvitløk. Eller kesam blandet med pesto. Kesam med blåmuggost er også digg.

Anonymous poster hash: 78418...510

Skrevet

 

Det tar ikke lang tid å spise opp noen kvaster stangselleri :)

Anonymous poster hash: 78418...510

 

Nei,men når hun som skal ha det  i kjøleskapet ikke liker det vil det ikke bli spist.Ergo blir det kastet.

Anonymous poster hash: 16647...875

Skrevet

 

Nei,men når hun som skal ha det  i kjøleskapet ikke liker det vil det ikke bli spist.Ergo blir det kastet.

Anonymous poster hash: 16647...875

 

 

Venninna kan ta med seg et restefat?

Anonymous poster hash: 78418...510

Skrevet

Det tar ikke lang tid å spise opp noen kvaster stangselleri :)

Anonymous poster hash: 78418...510

Hun liker ikke stangselleri.
Skrevet

 

Det tar ikke lang tid å spise opp noen kvaster stangselleri :)

Anonymous poster hash: 78418...510

 

TS liker ikke stangselleri. Du må virkelig være en irriterende person. 

Anonymous poster hash: f9295...320

  • Liker 3
Skrevet

EPLE!

Det er så godt sammen med dip! (Jeg foretrekker røde og gule, men dette er vel smak og behag)

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...