Tabris Skrevet 13. august 2015 #1 Skrevet 13. august 2015 Jeg skal ha jentekveld her på lørdag, og venninna mi bringer hjemmelaget dip. Jeg skal stå for grønnsakene. Det er mange år siden jeg har spist det, så kan være godt med noen friske innspill til hvilke grønnsaker som passer. Selv tenkte jeg kålrabi, gulrot og blomkål. Noe annet som kan passe? (Jeg står over stangselleri siden jeg ikke kan fordra det. Kunne kjøpt det til henne, selvsagt, men da må jeg bare kaste det som er til overs og det blir litt for mye sløseri til at jeg vil kjøpe det inn).
AnonymBruker Skrevet 13. august 2015 #3 Skrevet 13. august 2015 Agurk Reddiker Pastinakk Anonymous poster hash: 16647...875
Mynona Skrevet 13. august 2015 #4 Skrevet 13. august 2015 Paprika skjært i staver brokkoli og det de andre har nevnt.
Bondenisse Skrevet 13. august 2015 #5 Skrevet 13. august 2015 aspargesbønner (gi dem ett oppkok i salt vann)
AnonymBruker Skrevet 13. august 2015 #7 Skrevet 13. august 2015 Ja, for stangselleri er virkelig dyrt!! Anonymous poster hash: 78418...510
Tabris Skrevet 13. august 2015 Forfatter #8 Skrevet 13. august 2015 Ja, for stangselleri er virkelig dyrt!! Anonymous poster hash: 78418...510 Det er ikke pengene det står på, jeg liker ikke å kaste mat. 3
AnonymBruker Skrevet 13. august 2015 #9 Skrevet 13. august 2015 Det er ikke pengene det står på, jeg liker ikke å kaste mat. Hvorfor må du kaste? Det holder seg fint i kjøleskapet. Anonymous poster hash: 78418...510
Gjest gjestvest Skrevet 13. august 2015 #10 Skrevet 13. august 2015 Du kan helle dippen i paprika som den her: Ellers så kan du også ha squash.
Tabris Skrevet 13. august 2015 Forfatter #11 Skrevet 13. august 2015 Å, det fatet så godt ut. Det skal jeg gjøre!
Mynona Skrevet 13. august 2015 #12 Skrevet 13. august 2015 Hvorfor må du kaste? Det holder seg fint i kjøleskapet. Anonymous poster hash: 78418...510 Men hva er poenget med å ha det i kjøleskapet i evigheter hvis hun ikke spiser det? 4
Luckiness Skrevet 13. august 2015 #13 Skrevet 13. august 2015 Jeg pleier å bruke gulrot, kålrot, stangselleri, agurk og paprika. Av og til bruker jeg minitomater og/eller sukkererter. Noen som har oppskrift på dipp forresten? Jeg pleier bare å bruke slik chipsdipp-pulver. Men er sikkert fult av salt...
AnonymBruker Skrevet 13. august 2015 #14 Skrevet 13. august 2015 Men hva er poenget med å ha det i kjøleskapet i evigheter hvis hun ikke spiser det? Det tar ikke lang tid å spise opp noen kvaster stangselleri Anonymous poster hash: 78418...510
AnonymBruker Skrevet 13. august 2015 #15 Skrevet 13. august 2015 Jeg pleier å bruke gulrot, kålrot, stangselleri, agurk og paprika. Av og til bruker jeg minitomater og/eller sukkererter. Noen som har oppskrift på dipp forresten? Jeg pleier bare å bruke slik chipsdipp-pulver. Men er sikkert fult av salt... Pleier å mikse en boks kesam, noen skjeer chili og litt finhakket hvitløk. Eller kesam blandet med pesto. Kesam med blåmuggost er også digg. Anonymous poster hash: 78418...510
AnonymBruker Skrevet 13. august 2015 #16 Skrevet 13. august 2015 Det tar ikke lang tid å spise opp noen kvaster stangselleri Anonymous poster hash: 78418...510 Nei,men når hun som skal ha det i kjøleskapet ikke liker det vil det ikke bli spist.Ergo blir det kastet. Anonymous poster hash: 16647...875
AnonymBruker Skrevet 13. august 2015 #17 Skrevet 13. august 2015 Nei,men når hun som skal ha det i kjøleskapet ikke liker det vil det ikke bli spist.Ergo blir det kastet. Anonymous poster hash: 16647...875 Venninna kan ta med seg et restefat? Anonymous poster hash: 78418...510
Mynona Skrevet 13. august 2015 #18 Skrevet 13. august 2015 Det tar ikke lang tid å spise opp noen kvaster stangselleri Anonymous poster hash: 78418...510 Hun liker ikke stangselleri.
AnonymBruker Skrevet 13. august 2015 #19 Skrevet 13. august 2015 Det tar ikke lang tid å spise opp noen kvaster stangselleri Anonymous poster hash: 78418...510 TS liker ikke stangselleri. Du må virkelig være en irriterende person. Anonymous poster hash: f9295...320 3
j23 Skrevet 14. august 2015 #20 Skrevet 14. august 2015 EPLE! Det er så godt sammen med dip! (Jeg foretrekker røde og gule, men dette er vel smak og behag) 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå