Nærsynt Skrevet 11. august 2015 #1 Del Skrevet 11. august 2015 Hva synes dere er best av sitron og lime i hjemmelaget guacamole? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
funginger Skrevet 11. august 2015 #2 Del Skrevet 11. august 2015 Lime Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
LilleSnupp Skrevet 11. august 2015 #3 Del Skrevet 11. august 2015 lime Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. august 2015 #4 Del Skrevet 11. august 2015 Lime. Sitron blir en utvannet smak. Anonymous poster hash: 2d1bf...c7b Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rosewood Skrevet 11. august 2015 #5 Del Skrevet 11. august 2015 Lime Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. august 2015 #6 Del Skrevet 11. august 2015 Lime Anonymous poster hash: 65c55...e47 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. august 2015 #7 Del Skrevet 11. august 2015 Lime. Sitron blir en utvannet smak. Anonymous poster hash: 2d1bf...c7b Det er ikke riktig. Limesyren har faktisk mindre sting og er søtere enn nypresset sitron. TS: Jeg foretrekker en blanding. Anonymous poster hash: 8b39c...afd Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. august 2015 #8 Del Skrevet 11. august 2015 Lime, men jeg passer godt på så det ikke blir for mye, for da blir ikke guacamolen god. Prøver meg fram med mengden hver gang. Anonymous poster hash: 8cdb5...227 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. august 2015 #9 Del Skrevet 11. august 2015 Lime. Prøvd med sitron siden jeg liker sitron best, men ble ikke like godt. Anonymous poster hash: 57074...f2e Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
FantasDick Skrevet 11. august 2015 #10 Del Skrevet 11. august 2015 Lime. Sitron funker det også, men synes lime passer litt bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Donald Trump Skrevet 11. august 2015 #11 Del Skrevet 11. august 2015 Sitron, men ikke som smakstilsetning, tilsetter for å hindre at den blir brun, oksyderer. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 11. august 2015 #12 Del Skrevet 11. august 2015 Sitron, men ikke som smakstilsetning, tilsetter for å hindre at den blir brun, oksyderer. Oksidering hindrer man med lime også Anonymous poster hash: 6f967...77e 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tvist Skrevet 11. august 2015 #13 Del Skrevet 11. august 2015 Sitron 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Zeitgeist Skrevet 12. august 2015 #14 Del Skrevet 12. august 2015 Lime. Men nå følger jeg også oppskrifta heller slavisk. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 12. august 2015 #15 Del Skrevet 12. august 2015 Lime. Anonymous poster hash: 867fd...d87 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Biloba Skrevet 12. august 2015 #16 Del Skrevet 12. august 2015 Lime, særlig hvis vi har koriander. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
peppermyntete Skrevet 13. august 2015 #17 Del Skrevet 13. august 2015 Lime, men ikke for mye 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå