Gå til innhold

Grøt, hvordan gi melken et oppkok uten at den blir brent?


Anbefalte innlegg

Gjest uerfaren kokk
Skrevet

Hver eneste gang jeg lager grøt skjer det samme; jeg koker opp melken, og før den har rukket å komme til kokepunktet brenner den seg i kjelen og det blir et tykt brunt lag. Jeg har prøvd både å koke opp rakst på sterk varme og sent på svak varme. Det samme skjer.

Jeg gir opp grøtlaging snart, om ingen har tips..

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Du må røre, røre, røre og skaffe deg en kjele med tykkere bunn :wink:

Skrevet

Legg 3 50-ører på palta under gryta, men du må fremdeles røre!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...