Gjest uerfaren kokk Skrevet 13. september 2004 #1 Skrevet 13. september 2004 Hver eneste gang jeg lager grøt skjer det samme; jeg koker opp melken, og før den har rukket å komme til kokepunktet brenner den seg i kjelen og det blir et tykt brunt lag. Jeg har prøvd både å koke opp rakst på sterk varme og sent på svak varme. Det samme skjer. Jeg gir opp grøtlaging snart, om ingen har tips..
Suzy Skrevet 13. september 2004 #2 Skrevet 13. september 2004 Du må røre, røre, røre og skaffe deg en kjele med tykkere bunn
Brunhilde Skrevet 13. september 2004 #3 Skrevet 13. september 2004 Legg 3 50-ører på palta under gryta, men du må fremdeles røre!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå