Gjest Anonymous Skrevet 12. september 2004 #1 Skrevet 12. september 2004 Noen som aner hvor mye buljong (og hva slags) og ketsjup jeg skal ha i?
Gjest lmari Skrevet 12. september 2004 #2 Skrevet 12. september 2004 Jeg pleier å koke spaghetti på vanlig måte (det står forklart på pakken), så strør jeg bittelitt buljongpulver over og så ketchup etter ønske. Ypperlig studentmat!!
lille mor Skrevet 12. september 2004 #3 Skrevet 12. september 2004 Hva mener du? :klø: Skal du ha kjøttboller varmet i buljong? Eller en saus av buljong og ketsjup?
lille mor Skrevet 12. september 2004 #4 Skrevet 12. september 2004 Sorry!! :oops: Leste feil gett! Om du vil koke spaghettien i buljong, står forholdene med vann og buljong på buljongpakken. Og hvor mye vann du trenger til å koke spaghetti er avhengig av hvor mye spaghetti du koker. Og ketsjup anbefaler jeg å ta på etter pastaen er kokt.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå