Dina86 Skrevet 9. august 2015 #1 Skrevet 9. august 2015 Jeg vet ikke om det heter noe annet på norsk. Jeg skal ha det på hjemmebakte kjeks og lurer på om det stivner ordentlig og blir hardt nok? Så de f.eks. kan legges på hverandre uten at de blir ødelagt. Noen som vet? Eller vet om noe annet som er bedre? Tar gjerne imot hvis noen har en oppskrift dere vet er bra. På forhånd tusen takk for svar
Gjest Ennasus Skrevet 9. august 2015 #3 Skrevet 9. august 2015 Jeg har pleid å bruke denne: http://www.detsoteliv.no/oppskrift/decorated-sugar-cookies(ja det er royal icing) og ja, den blir hard nok Eggehviten gjør at det stivner skikkelig.
Dina86 Skrevet 9. august 2015 Forfatter #4 Skrevet 9. august 2015 Tusen takk for svar, da skal jeg prøve den
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå