AnonymBruker Skrevet 8. august 2015 #1 Skrevet 8. august 2015 Har bakt lchf muffins med mandelmel. Skal ha de med meg i morgen tidlig. ....hvordan oppbevare de best mulig nå og for framtidig bakst 😆? Anonymous poster hash: 99b67...f44
AnonymBruker Skrevet 8. august 2015 #2 Skrevet 8. august 2015 Da må du nesten se hva som er i dem. Har du plass i kjøleskapet, så er som regel kjøleskap det beste. Anonymous poster hash: c0d56...1b2
Gjest Gjest_Hello Kitte Skrevet 8. august 2015 #3 Skrevet 8. august 2015 Lchf-bakst er sjeldent godt etter en dag om det ikke fryses Har bakt mye lchf kaker osv, og eneste som jeg syns holder seg er en type sjokoladekake og ostekaker, resten må spises når man lager det eller fryses ned Men ellers burde man jo oppbevare det i kjøleskap i så fall
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå