Gå til innhold

Hva må du ha i skapet/kjøleskapet til en hver tid?


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Egg

Soft flora

Tine kremost (naturell, mandarin og ananas, og pepper)

Farris bris

Isbergsalat

Tomat

Agurk

Paprika

Avokado

Kepaløk

Rødløk

Hvitløk

Pasta

Ris

Woksauser

Olivenolje

Knekkebrød (sesam delikatess og havreknekkebrød)

Annonse

Ost

Smør

Tomater i boks

En sånn vietnamesisk chili/hvitløk sak

Egg

Rugbrød

Pasta

Kikerter

Sitron

Kaffe

Soyasaus

Løk

Hvitløk

Selerirot

Gulrot

Brokkoli

Blomkål

Tunfisk

Linser

Hermetiske bønner

Olivenolje

Cottage cheese

  • Liker 1

Pepsi Max

Smør (meierismør)

Egg

Kjøttdeig

Hvitost 

Revet hvitost

Skinke

Bacon

Pepper

Salt

Kremfløte

Paprika

Lavkarbopasta

Yoghurt naturell

Jordbær

Blåbær

Bringebær

 

Er også lavkarber.

 

Mvh Yvonne :heiajente:

Endret av Yvonne
Det er nesten ingenting jeg MÅ ha, men å ha litt av hvert i alle kategorier til enhver tid, gjør livet til en lek. Det varierer hva jeg har, men jeg roterer med dette...
 
I kjøleskap
minst fire typer frisk frukt: ananas, appelsin, aprikos, druer, epler, fersken, fiken, granateple, kirsebær, klementin, lime, litchi, longan, mango, mangostan, melon, mispel, nektarin pasjonsfrukt, physalis, plommer, pomelo, pærer, rambutan, 
minst fire typer knaskegrønnsaker: agurk, asparges, blomkål, brokkoli, gulrøtter, hjertesalat, knutekål, kålrot, romanesco, romanosalat, rødbete, sukkererter,
noe grønnsaker for middag: artisjokk, butternut (gresskar), chili, hvitløk, løk (forskjellige størrelser), mais(kolbe), paprika, pastinakk, persillerot, poteter, sellerirot, sopp, squash, stilkselleri, søtpotet,
noe pålegg: peppermakrell, kaviar, gulost (Jarlsberg), brunost (varierer sorter), leverpostei (Gildes ovnsbakte/Jacob), røkelaks, røkt ørret, bøkling, kaldrøkt sild, jædersylte 
noe tilleggskost: spekepølse, kryddersild/sursild, sylte, skinkestek, kokt skinke, 
Må ikke ha egg, men har det av og til
Q helmelk! Alltid, og bare denne typen "vanlig melk". Akkurat nå har jeg også kefir (bruker på kavring :P )
Kremost/yoghurt/dessertost: port salut, Philadephia, brie, ricotta, mascarpone, ridderost, roquefort, gorgonzola, cambozola, snøfrisk, chevre, gomme, gresk yoghurt (Lindahls)
Hard ost til riving: parmesan eller pecorino
Diverse: Smør, majones, sennep, sylteagurker (skivede og hele), babybel, lønnesirup, nøttesmør, hapå, lime curd, kremtopp (bruker så lite kremfløte at den blir dårlig), middagsrester - suppe, gryteretter ol (akkurat nå fett fra svineknoke, som jeg spiser med brokkoli, og en himmelsk risotto med sopp og edamame).
 
I fryser
frukt og bær: jordbær, blåbær, banan (kjøper bananer på tilbud i lange baner, skjærer i skiver og fryser ned), 
grønnsaker: erter, grønne bønner, spinat, sopp, edamame 
kjøtt: nakkekoteletter, lammekoteletter, kyllingvinger, and-brystfilet, kyllinglår, kyllingbrystfilet, kjøttdeig av storfe, lammekjøttdeig, oksekoteletter
fisk: laks, lobnobs, røkt ørret
diverse: kransekake, 4-pk brød i skiver for toast, baconterninger, is, kjøttpålegg,
 
Tørrvarer
knekkebrød: husman, delikatess sesam, rugsprø
bønner (tørre og hermetiske) og linser (tørre), gule/grønne tørkede erter, 
tomat: passata (-puré som reserve)
fisk: sardiner, bøkling, makrell, tunfisk, 
kjøtthermetikk: bayersk postei, jædersylte, 
korn og gryn: jasminris, risotto-ris, spaghetti, pasta, risnudler, polenta, semulegryn, havregryn, hirse, tapioka, maizena, potetmel, rismel, 
drikke: kakao, kaffe, svart te, fruktteer, 
krydder og sauser: sukker, salt, pepper, sennep, ketchup, HP-saus, Worcestershiresaus, tabasco, chilisaus, bbq-saus, chili-, paprika-, hvitløk-, løkpulver, spisskum, persille, timian, oregano, basilikum, estragon, buljong/fond, sitronsaft, limejuice, eddik (balsamico og eplecider), soyasaus, honning, lønnesirup, palmesukker, hjemmelaget vaniljesukker, olivenolje, solsikke- eller annen olje, kanel, kakao, 
kjerner og frø: sesamfrø, (pinjekjerner, valmuefrø)
nøtter: peanøtter, valnøtter, pekannøtter, mandler, paranøtter, (pistasjnøtter, kastanjer)
nøttesmør: peanøttsmør, mandelsmør, cashewnøttsmør, hasselnøttsmør, 
på boks: hermetisk frukt (ananas), kokosmelk, spansk fugl, tysk lapskaus, vannkastanjer, bambusskudd, 
kjeks: ritz, digestive, wasa frukost, kavringer
halvfabrikata: risotto, yum yum-nudler, 
diverse: tørket sopp, beef jerky, dadler, rosiner, aprikoser,
vurderer å ha et lite lager med sånt som suppebokser, sursøt saus/grønnsaker, picnicskinke, mer hermetisk frukt (mandariner, fersken, pærer) og grønnsaker (feks minimais).
 
Kategoriene blir ikke helt klare fordi noe feks er både kjøtt og hermetikk, og vanligvis har jeg sennep i matskapet, men den jeg har nå tror jeg trenger å stå kaldt osv.
Endret av Pringle
  • Liker 1

I skapet:hvetemel,hvitt sukker,brunt sukker,vaniljesukker,vaniljestang,kokesjokolade,bakepulver,natron,melis,rugmel,maizena,linser,kikerter,bønner,ris,div pasta,nudler,soyasaus,fiskesaus,østersaus,worchestershire saus,bbq saus,tabasco,rødvinseddik,østerssaus,riseddik,hvitvinseddik,sherryeddik,olivenolje,div nøtter,alle typer krydder,rosiner,ferdig poser m saus og supper,div hermetikk som feks tunfisk,tomater,feta etc,tørket chili,hvitløk,chili

I kjøeskapet:lettmelk,serranoskinke,div ost,ketchup&sennep,vin,cola,juice,vann med bær eller sitron,kalkunpålegg,kaviar,egg,makrell i tomat,grønnsaker og frukt(som regel:mandelpotet,søtpotet,tomater,løk,agurk,paprika,gulerøtter,sukkererter,jordbær,blåbær,bringebær og melon,det er på en måte "alltid"der)fløte,majones,stekesmør ++

I fryseren: scampi,laks,kyllingfilet,kjøttdeig,biffstykker,ingefær,krydderurter,iskrem og isbiter. Resten av kjøtt ol kjøper jeg som regel ferskt.

Annonse

På sommeren måå jeg ha melon tilgjengelig. Utover det:

Forskjellige typer mel og gryn, rugsprø, kanel/sukrin/kardemomme+div andre krydder, sjampinjong, salat, mais, agurk, makrell/bringebær/skinkeost/gulost, vaniljeyoghurt, bakepapir, kakao, saft, red bull, poteter, stekespray, egg, bakepulver, gjær, gulrøtter

Fryseren: kyllingfileter, laks/torsk/sei, biff/svinestrimler, grønnsaksblandinger

Annonse
Gjest Rose11

Kjøleskapet:

Svarte oliven

Melk

Lime

Fløte

Yoghurt

Løk

Mais

Fetaost

smør

Syltetøy

Skap:

Kaffe

Mel

Sukker

Ulike sauser

havregryn

Ulike krydder

Brød

Knekkebrød

Hundemat

Frokostblanding

Hvitløk

Fryser:

Kjøtt

Bær

Sopp

Isbiter

Bacon

Fisk

Endret av Rose11
AnonymBruker

Bananer

Epler

Kesam

Cottage cheese

Frosne bær

Sweet chili saus

Stevia eller suketter

Hermetiske tomater

Soyasaus

Masse ulikt krydder

Hvitløk

Kikerter

Bønner

Kyllingfilet

Chai-te

Kaffebønner

Nespressokapslee

Spinat, babyleaf eller crispysalat

Egg

Sukkerfri saft

Kanel

Dette er basisvarer som redder en hver middag, craving eller matkrise for meg :)

Anonymous poster hash: 0fabd...07d

kjøleskap:

Melk

Egg

Smør

Hvitost

Brunost

Syltetøy

Grønn og rød pesto

Skap:

Mel

Salt, sukker, div. krydder, bakepulver

Gjær

Kaffe

Digestive kjeks

Suketter

Pasta

Kornblanding eller havregryn

Fun Light saft

Kjedelige greier....! :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...