Zzyzx Skrevet 4. august 2015 #2 Skrevet 4. august 2015 Masse inspirasjon: http://www.tastespotting.com/search/butternut+squash/1 Jeg er veldig glad i å dampe eller bake den før jeg lager puré som brukes i risotto.
AnonymBruker Skrevet 4. august 2015 #3 Skrevet 4. august 2015 Jeg deler i to, ovnsbaker med snittflatene ned til den er mør, og lager puré. Kjempegodt til feks hvit fisk. Anonymous poster hash: fa8d7...708
AnonymBruker Skrevet 4. august 2015 #4 Skrevet 4. august 2015 - Ovnsbakt med parmesan. - Puré. Veldig god til fisk. - Syltetøy. Veldig godt til ost og på ristet brød. Anonymous poster hash: 3c320...ed8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå