Sarah1991 Skrevet 4. august 2015 #1 Skrevet 4. august 2015 Hei. Jeg lurer nå veldig på... Jeg har lest en oppskrift på surret kalvestek, og tenkte å prøve meg på dette, da det høres så utrolig godt ut! Steika har ligget på tining i kjøleskapet nå i 2 dager (da den ikke var helt opptint i midten i går). Leste i oppskriften at ovnen skulle så på 180 grader, og steketermometeret skulle vise ca 65 grader, hvis du skal ha en god stek (Ikke for rosa, men heller ikke for grå). Mitt spørsmål er nå da: Hvor lang tid ca skal steken stå i ovnen på 180 grader frem til den har nådd kjernetemperatur 65 grader? Håper på raskt svar, da dette er dagens middag idag, og svigers kommer på besøk :-)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå