Gjest Anonymous Skrevet 11. september 2004 #1 Skrevet 11. september 2004 Hvor mye spiser du til middag? Spiser du flere porsjoner? Hva er vanlig? Har hørt at èn porsjon kjøtt/fisk/kylling skal være like stor som håndflaten, uten fingre. Synes det er litt lite, jeg? Ivertfall når det gjelder fisk og kylling. Blir man mett av å spise så lite da? Ser for meg et enormt sug etter mer mat en time eller to etter middag. Hva med mengdene tilbehør; er tallerkenmodellen fra skoledagene fortsatt gjeldende? (1/4 proteiner (kjøtt, fisk, kylling), 1/4 karbohydrater (ris, poteter, pasta) og 2/4 grønnsaker)
lille mor Skrevet 11. september 2004 #2 Skrevet 11. september 2004 En person spiser gjennomsnitlig 500 gr, ved et varmt måltid. Så da er det jo bare å porsjonere ettersom hva man liker best.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå