AnonymBruker Skrevet 2. august 2015 #1 Skrevet 2. august 2015 Jeg holder på å lage oreomuffins fra freia. Oppdaget midt i bakinga at jeg mangler Philadelphia til toppen. Det er en pose med noe søtt pulver som skal blandes i Philadelphiaen. Hva kan jeg erstatte det med? Anonymous poster hash: a922f...fa5
AnonymBruker Skrevet 2. august 2015 #2 Skrevet 2. august 2015 Andre typer kremost. Anonymous poster hash: c72c6...6aa
jupiter_c Skrevet 2. august 2015 #3 Skrevet 2. august 2015 hvis du har tine kremost naturell kan den brukes. hvis ikke bør du nok vente til i morgen tidlig så du får handlet philadelphia
AnonymBruker Skrevet 2. august 2015 #4 Skrevet 2. august 2015 Takk for svar, men da spiser jeg de bare uten 😀Anonymous poster hash: a922f...fa5
AnonymBruker Skrevet 2. august 2015 #5 Skrevet 2. august 2015 Takk for svar, men da spiser jeg de bare uten Anonymous poster hash: a922f...fa5 Du kan jo lage melisglasur om du vil noe på dem. Anonymous poster hash: c72c6...6aa
AnonymBruker Skrevet 2. august 2015 #6 Skrevet 2. august 2015 Eller du kan lage en smørkrem. :-)Anonymous poster hash: 0ff5f...400
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå