SiMa Skrevet 31. juli 2015 #1 Skrevet 31. juli 2015 Jeg liker å lage knekkebrød selv, litt etter innfallsmetoden, men jeg bruker alltid noe kornprodukter i tillegg til nøtter og frø. Noen forslag til hva jeg kan erstatte korn/mel med? Og er all slags nøtter og frø "tillatt" som lavkarbo? Hva med hvetkli/havrekli? Andre tips til hva jeg kan bruke?
Gjest Nanne70 Skrevet 31. juli 2015 #2 Skrevet 31. juli 2015 Jeg liker å lage knekkebrød selv, litt etter innfallsmetoden, men jeg bruker alltid noe kornprodukter i tillegg til nøtter og frø. Noen forslag til hva jeg kan erstatte korn/mel med? Og er all slags nøtter og frø "tillatt" som lavkarbo? Hva med hvetkli/havrekli? Andre tips til hva jeg kan bruke? Prøv denne oppskriften: http://lavkarbotips.net/2015/02/03/lavkarbo-knekkebrod/
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå