jossa Skrevet 10. september 2004 #1 Skrevet 10. september 2004 Ser at noen bruker kesam i paideigen og synes det er bedre enn margarin. Er det noen som har en oppskrift å dele? Hva med fyllet/eggestanden? Er det noen tips der, når det gjelder å spare inn på kaloriene?
Gjest Dalwhinnie Skrevet 10. september 2004 #2 Skrevet 10. september 2004 Dette ser ut som en tråd jeg også bør følge med på. *setter seg ned og venter*
Gjest 1111 Skrevet 10. september 2004 #3 Skrevet 10. september 2004 Kesampai m/skinke 3 1/2 dl hvetemel 1 1/2 dl kesam 1% 50 g smør 1/2 ts salt 2-3 ss kaldt vann Fyll: 150 g skinke i strimler 1 løk 2 egg 1 1/2 dl melk 1 1/2 dl kesam 1% 1 dl ost 1 hvitløksfedd salt og pepper Bland sammen ingrediensene til bunnen, gjerne i foodprosessor. bruk bare et minutt i så fall. legg den kaldt i kjøleskap i 30 minutter. kjevle ut, trykk ut i en ca. 24 cm paiform og forstek bunnen i 10 minutter på 200 grader. Fyll: hakk og stek løken. ha skinke og stekt løk i den forstekt paibunnen. rasp osten og hakk hvitløken. visp sammen kesam, melk og egg, mos kesam-klumpene. tilsett ost og hvitløk, smak til med salt og pepper. stekes på 200 grader i ca. 25 minutter, sjekk med stekepinne i løpet av steketiden. Denne er egenkomponert og smaker kjempegodt! Du kan selvfølgelig bytte ut skinken med f.eks kjøttdeig, kylling o.l både løken og hvitløken kan sløyfes. vil du ikke bruke mager kesam, bruk kesam orginal i stedet.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå