Gå til innhold

Pizza med spekeskinke


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Vil lage pizza med spekeskinke/parmaskinke. Finner oppskrifter der skinken blir lagt på pizzaen før steking, og oppskrifter der skinken blir lagt på etter steking. Hva er best???

Anonymous poster hash: 9c98e...590

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Syns det er best når skinken legges på før steking :)

Skrevet

Før steking, ja.

Skrevet

mens jeg liker det veldig godt når skinken legges på etterpå (forutsatt at pizzaen er kommet rett ut fra ovnen, og derfor rykende varm

  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

Jeg foretrekker å legge den på etter, synes den kommer best til sin rett da. :)



Anonymous poster hash: 8319e...aaa
Skrevet

Jeg syns definitivt det er best når den går på før steking. Foretrekker serranoskinke, parma er også godt. Er vel smak og behag. Norsk spenkeskinke type strandaskinke syns jeg ikke noe om på pizza.

Skrevet

Rett etter pizzaen kommer ut fra ovnen liker jeg best :jepp:

Skrevet

Etter! Med masse parmesan på!

AnonymBruker
Skrevet

Aldri før steking.  :sinnatagg:



Anonymous poster hash: a598d...2ad
Skrevet

Før steking, for da blir den sprø og god :)

Skrevet

Kommer an på. Strandaskinke foretrekker jeg legges på før steking, parma/serrano etterpå.

Eventuelt er det jo enkelt å gjøre begge deler.

AnonymBruker
Skrevet

Vil lage pizza med spekeskinke/parmaskinke. Finner oppskrifter der skinken blir lagt på pizzaen før steking, og oppskrifter der skinken blir lagt på etter steking. Hva er best???

Anonymous poster hash: 9c98e...590

Hvordan skal vi vite hva du liker best? Prøv begge deler.

Anonymous poster hash: 8be0f...e5f

AnonymBruker
Skrevet

Hvordan skal vi vite hva du liker best? Prøv begge deler.

Anonymous poster hash: 8be0f...e5f

Jeg spurte ikke hva jeg liker best, men hva dere andre mennesker liker best.

Takk for alle svar, ser ut som om det er nesten 50/50 mellom dere :P Tror jeg lager den med skinke før steking.

Anonymous poster hash: 9c98e...590

Skrevet

Jeg liker å legge på parmaskinke etterpå når pizzaen er rykende varm, men tykkere norsk spekeskinke kan gjerne legges på først. Serrano spiser jeg aldri, fysj og føy for en grell smak ^^

Gjest Ennasus
Skrevet

Legger den alltid på før, men kan se gor meg at det er godt hvis du legger den på rett etterpå når pizzaen fortsatt er varm slik at den blir "svett" om du skjønner, haha :P

Skrevet

Jeg bruker alltid strandaskinke og legger den på før steking, smaker nydelig supergodt! Blir skikkelig crispy og god :)

Gjest Ennasus
Skrevet

Jeg bruker alltid strandaskinke og legger den på før steking, smaker nydelig supergodt! Blir skikkelig crispy og god :)

Enig!! :) :)

Skrevet

Enig!! :) :)

Og nå fikk jeg akutt lyst på hvit pizza med strandaskinke  :laugh:

Skrevet

Jeg liker godt italiensk og spansk skinke. Legger det på ETTER steking. Men jeg liker at skinken er myk da. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...