anonyma Skrevet 10. september 2004 #1 Skrevet 10. september 2004 Hva kan man bruke kyllinglårfilet til? Har tydeligvis kjøpt en pose uten å tenke så mye over hva jeg skal lage av den. Kan sikkert bruke dem på samme måte som kyllingfilet, men har lyst å finne på noe mer spennende. De er ganske små så enten må man spise mange eller så blir det en forrett. Ideer?
Arkana Skrevet 10. september 2004 #2 Skrevet 10. september 2004 Lag en gryterett av den. Brun dem raskt i panne. Så steker du løk og hvitløk og har i gulrøtter, kålrot, sellerirot og en håndfull frosne erter. Hell over en blanding av rødvin, hønsebuljong og hermetiske tomater. Krydre med salt, pepper, oregano og laurbærblad. La småkoke ca 20 minutter, legg kyllingen på toppen og la koke 15-20 minutter til. Eller for en annen type kyllinggryte gjør du det samme fram til hvitløken, så har du i skivede tørkede aprikoser, et par kopper ris, malt spisskummen, malt koriander, gurkemeie og buljong. La koke 15 minutter, legg kyllingen i og kok 15 minutter til. Rør inn en håndfull rosiner, erter og pinjekjerner på slutten.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå