AnonymBruker Skrevet 29. juli 2015 #1 Skrevet 29. juli 2015 Jeg lurte på hvordan dere som går på lavkarbo ordner dere når dere er borte på besøk? Jeg vil gjerne begynne på lavkarbo, men vil ikke fortelle så mye til omgangskretsen. Er det mulig å lure seg unna å spise karber? Hvordan? Og hvis jeg må være ærlig med folk om at jeg går på lavkarbo, så vet jeg likevel ikke hvordan man løser det med maten under sosialt samvær. Jeg blir ofte bedt på middager osv. Må jo spise det som blir servert? Ødelegges alt om jeg spiser mye karber innimellom?Anonymous poster hash: 05b76...988
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2015 #2 Skrevet 29. juli 2015 Hvorfor kan du ikke fortelle det? Anonymous poster hash: 28be5...08b
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2015 #3 Skrevet 29. juli 2015 Jeg går også på lavkarbo nå (ketolyse), og må bo hos svigerforeldrene mine i noen uker. Flyttet inn Igår, og lagde selv middag da, så overlevde Igår. Vet ikke hvordan det blir fremover. Vil ikke forklare dem heller.. Så følger med på denne tråden Anonymous poster hash: 8dbd3...38f
MotherOfDragons Skrevet 29. juli 2015 #4 Skrevet 29. juli 2015 Du tar mer av proteiner, saus/fett og grønnsaker og dropper potet/pasta etc. Er ikke verre. 1
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2015 #5 Skrevet 29. juli 2015 Du tar mer av proteiner, saus/fett og grønnsaker og dropper potet/pasta etc. Er ikke verre. "er ikke værre".. Jo, det er værre hvis det er noe annet enn kjøttkaker, gryterett ol som blir servert. Påsmurte baguetter feks, pizza, ferdigblandet pasta (pelle ut kjøttdeig?), risotto, børek, calzone, grøt...for å nevne noeAnonymous poster hash: 8dbd3...38f
MotherOfDragons Skrevet 29. juli 2015 #6 Skrevet 29. juli 2015 "er ikke værre".. Jo, det er værre hvis det er noe annet enn kjøttkaker, gryterett ol som blir servert. Påsmurte baguetter feks, pizza, ferdigblandet pasta (pelle ut kjøttdeig?), risotto, børek, calzone, grøt...for å nevne noeAnonymous poster hash: 8dbd3...38f Man kan tenke løsning. Er ikke verre enn å fortelle vertskapet at en går på lavkarbo. Da kan feks ta til side kjøttsaus og tilberede litt salat, samme med pizza, mange spiser ikke brødmat og masse fyll kan skrapes av og spises med salat. Har aldri opplevd å bli invitert til middag med grøt og calzone. Som oftest serveres det kjøtt, tilbehør, grønnsaker, saus hver for seg. 1
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2015 #7 Skrevet 29. juli 2015 Du er på lavkarbo, ikke nullkarbo. Spis normalt sosialt, og raringdietten når du lager selv.Anonymous poster hash: 5ae23...401 3
Gjest Nanne70 Skrevet 29. juli 2015 #8 Skrevet 29. juli 2015 Hvor ofte "må" du spise i slike sammenhenger, da? Om du spiser litt av denne maten, er det jo ikke noen katastrofe, men hvis du skal ned i vekt, vil dette gå saktere. Når det gjelder påsmurte baguetter, så spiser du halvparten eller litt mindre av brødet, men alt pålegget. Spis en liten porsjon pasta og masse salat med oljedressing (de fleste serverer vel salat eller noe ved siden av pasta?) På pizzaen dropper du å spise kanten/skorpen. Ellers kan du vel ta en spansk en og si at du prøver å kutte ned på melmat og ris, fordi du har oppdaget at du får vondt i magen av det?
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2015 #9 Skrevet 29. juli 2015 Jeg lurte på hvordan dere som går på lavkarbo ordner dere når dere er borte på besøk? Jeg vil gjerne begynne på lavkarbo, men vil ikke fortelle så mye til omgangskretsen. Er det mulig å lure seg unna å spise karber? Hvordan? Og hvis jeg må være ærlig med folk om at jeg går på lavkarbo, så vet jeg likevel ikke hvordan man løser det med maten under sosialt samvær. Jeg blir ofte bedt på middager osv. Må jo spise det som blir servert? Ødelegges alt om jeg spiser mye karber innimellom?Anonymous poster hash: 05b76...988 Nå er jeg veggis da, men de gangene jeg blir bedt bort så tar jeg med egen mat. Vil ikke at folk skal få ekstra pes fordi jeg ikke spiser kjøtt. Hyggen med å spise sammen med andre får man fremdeles selv om man tar med egen mat fordi man er "sær" i matveien Anonymous poster hash: cc104...acc
Gjest Nanne70 Skrevet 29. juli 2015 #10 Skrevet 29. juli 2015 Du er på lavkarbo, ikke nullkarbo. Spis normalt sosialt, og raringdietten når du lager selv.Anonymous poster hash: 5ae23...401 Er man rar fordi man velger et kosthold som for mange fungerer bedre enn et kornbasert kosthold? Jeg har ikke cøliaki eller påvist glutenintoleranse, men blir ganske dårlig i magen av melmat. Skal jeg bare holde kjeft og spise det og ha mageknip i timesvis etterpå, mener du?
AnonymBruker Skrevet 29. juli 2015 #11 Skrevet 29. juli 2015 Har aldri opplevd dette som et stort problem. Som nevnt over er det sjelden at maten er så "innbakt" at man ikke kan separere dem. Og om det er det iblant er det ingen krise å spise en mindre porsjon. Anonymous poster hash: 70cc5...414
Pringle Skrevet 29. juli 2015 #12 Skrevet 29. juli 2015 Kartlegg først hvorfor du ønsker å spise lavkarbo. Hvis du ikke har noen gode grunner, er det unødvendig ekstra styr, som du allerede har skjønt før du begynner! 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå