Gå til innhold

Hjelp! Hvilke pålegg kan lagres i lang tid (dager og uker) i romtemperatur?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

 Er for tiden uten kjøleskap. Og ønsker  tips til pålegg som ikke trenger kjøling

(Kan forresten Apetina fetaost.i rapsolje på glass lagres i romtemperatur i mange dager etter åpning?)

På forhånd hjertelig takk! :hjerte:



Anonymous poster hash: 9448e...9a1
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Syltetøy? Sjokoladepålegg? 



Anonymous poster hash: 8882d...7a2
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

 

Syltetøy? Sjokoladepålegg? 

Anonymous poster hash: 8882d...7a2

 

Takk for tips! :)

Hva med brunost og prim, går det også bra uten kjøling, for noen dager?

Anonymous poster hash: 9448e...9a1

Skrevet

Er for tiden uten kjøleskap. Og ønsker tips til pålegg som ikke trenger kjøling

(Kan forresten Apetina fetaost.i rapsolje på glass lagres i romtemperatur i mange dager etter åpning?)

På forhånd hjertelig takk! :hjerte:

Anonymous poster hash: 9448e...9a1

Det hadde jeg ikke satset på, dårlig fetaost gir skikkelig dårlig mage!

AnonymBruker
Skrevet

Det hadde jeg ikke satset på, dårlig fetaost gir skikkelig dårlig mage!

Takk for råd! :blomst:

 

Er det noen som kan fortelle meg om hvorfor fetaost i rapsolje ikke holder seg i romtemperatur etter åpning, når fetaosten vel ikke er i kontakt med luft når den ligger neddynket i rapsolje? I flere butikker er den også lagret i romtemperatur.

Anonymous poster hash: 9448e...9a1

AnonymBruker
Skrevet

Egg holder seg i flere uker på benken når de er rå.



Anonymous poster hash: cb0c8...412
  • Liker 1
AnonymBruker
Skrevet

honning!



Anonymous poster hash: 6c40f...ba7
AnonymBruker
Skrevet

Små leverposteibokser/makrell i tomat (slike som finnes i 6-pakninger) kan oppbevares i romtemperatur. 

Alt av sjokoladepålegg, peanøttsmør, honning, syltetøy. 



Anonymous poster hash: 669b4...c67
  • Liker 2
AnonymBruker
Skrevet

Frukt er også godt på brød. Mine favoritter er eple og banan. Men jeg foretrekker å ha smør under da :)



Anonymous poster hash: 669b4...c67
AnonymBruker
Skrevet

Tunfisk 



Anonymous poster hash: 959a5...faa
AnonymBruker
Skrevet

 

Frukt er også godt på brød. Mine favoritter er eple og banan. Men jeg foretrekker å ha smør under da :)

Anonymous poster hash: 669b4...c67

 

Smør må jo oppbevares i romtemperatur for å holde seg smøremykt, så det er ikke noe problem.

 

Ellers enig med deg, og tilføyer: Tomat.

Anonymous poster hash: ec743...4bf

AnonymBruker
Skrevet

Tusen takk for så mye god hjelp, alle dere snille og hjelpsomme! :blomst: 

 



Anonymous poster hash: 9448e...9a1
AnonymBruker
Skrevet

Tubeost funker også. Har ofte knekkebrød og tubeost liggende på jobben.



Anonymous poster hash: 67235...2ac
Skrevet

Spekeskinke klarer seg fint i romtemp. Samme med peanøttsmør.

 

Egentlig er det så enkelt som å ta seg en tur i butikken, og se hvordan de oppbevarer det der. Kjøp små pakker av det du trenger, så klarer du å spise opp innholdet før det blir dårlig (etter åpning).

AnonymBruker
Skrevet

 

Tubeost funker også. Har ofte knekkebrød og tubeost liggende på jobben.

Anonymous poster hash: 67235...2ac

 

 

Spekeskinke klarer seg fint i romtemp. Samme med peanøttsmør.

 

Egentlig er det så enkelt som å ta seg en tur i butikken, og se hvordan de oppbevarer det der. Kjøp små pakker av det du trenger, så klarer du å spise opp innholdet før det blir dårlig (etter åpning).

Tusen takk, snille dere! :hjerte:

Anonymous poster hash: 9448e...9a1

Skrevet

Kjøp inn litt grønnsaker og frukt. Det klarer seg på kjøkkenbenken. Banan, eple og kanel, agurk og tomat med salt og pepper eller sitronpepper... Mye godt pålegg i frukt og grønt! Spekeskinke klarer seg vel også fint på benken noen dager i og med at det er så salt.

Skrevet

 

 

(Kan forresten Apetina fetaost.i rapsolje på glass lagres i romtemperatur i mange dager etter åpning?)

På forhånd hjertelig takk! :hjerte:

Anonymous poster hash: 9448e...9a1

 

Skal brukes innen 4-6 dager etter åpning :-(

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...