Gå til innhold

Kan fetaost på glass (i olje) oppbevares i romtemperatur i flere dager etter åpning?


Anbefalte innlegg

AnonymBruker
Skrevet

Eller må det oppbevares kjølig som i kjøleskap?



Anonymous poster hash: 181f4...20d
Videoannonse
Annonse
AnonymBruker
Skrevet

Det glelder Apetina fetaost. Er for tiden uten kjøleskap. Og ønsker også tips til pålegg som ikke trenger kjøling

På forhånd hjertelig takk! :hjerte:


 



Anonymous poster hash: 181f4...20d
Gjest Emera
Skrevet

Etter min erfaring blir fetaosten dårlig bare noen få dager etter åpning, selv i kjøleskap. Jeg kjøper av og til de små pakkene med fetaost/oliven/hvitløk, men det burde jo være det samme.

Skrevet

Funker helt fint å oppbevare det på kjøkkenbenken

Selvsagt ikke midt i sola eller noe, men helt vanlig romstemperatur går fint

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...