AnonymBruker Skrevet 23. juli 2015 #1 Skrevet 23. juli 2015 Elsker makrell, det er favorittfisken for tiden. Har wokket champignong, brokkoli, vårløk og chili som jeg har til, og klemmer sitron over det hele. Har mye salt og pepper på makrellen før jeg steker den i ovenen. Men er det godt med asparges til? Kun asparges, da? Noen andre forslag? Jeg spiser ikke ris og potet .. Anonymous poster hash: ac93e...031
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2015 #2 Skrevet 23. juli 2015 Det som er godt til stekt makrell er kokt blomkål og smørdampet strimlet sommerkål. Begge norske og i sesong nå. Litt rømme med kapers og feks gressløk i tillegg: Og en god sitronbåt til å presse over fisken. Ellers er jo også agurksalat en klassiker. Asparges er jo nå om sommeren fra Peru igjen, så hvorfor spise halvgod asparges fra andre siden av jorden når du endelig kan fråtse i norske grønnsaker? Anonymous poster hash: fa4be...a95
AnonymBruker Skrevet 23. juli 2015 #3 Skrevet 23. juli 2015 Enig med over, selv om ssparges sikkert smaker godt til.Anonymous poster hash: be393...742
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå