Gå til innhold

pannacotta


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Her kommer en oppskrift. Lykke til! :)

Panna Cotta

Antall porsjoner:

4-6 5 dl fløte

1 vaniljestang

ca. ½ dl sukker

2 plater gelatin

karamellsaus og el. bær til pynt

Fremgangsmåte:

Legg gelatin i bløt i kaldt vann. Ha fløte, sukker og vanilje i en gryte (skrap ut vaniljen med en kniv, og legg alt sammen i gryta). Kokes på svak varme i ca. 15-20 min. Ta litt av væsken og bland i oppbløta gelatin. Helles over i gryta igjen i tynn stråle. Visp godt. Ha i porsjonsskåler, i kjøleskap i ca. 5 timer.

En annen vri er å ha i pasjonsfrukt. Da lages det en sukkerlake, og frøene fra frukten kokes inn i laken. Sil fra, og ha i fløteblandingen. Dette er en italiensk dessert som er utrolig god, selv om det er få ingredienser i den.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...