Brunhilde Skrevet 25. august 2023 #121 Del Skrevet 25. august 2023 Hver til sitt bruk. Jeg kan tenke meg lite som er bedre enn ferskt brød med meirismør og nyåpnet Norvegia. Og knekkebrød smaker best med meierismør og Jarlsberg. Skal jeg ha ostesmørbrød syns jeg en blanding av begge er godt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #122 Del Skrevet 25. august 2023 På brødskive, boller, vaffler, rundstykker, knekkebrød og slikt? Ingen av de to, gräddost er det eneste som funker på brødmat og bakst. Til matlaging og som smeltost i toast, på taco, i burrito og annen varmmat; Norvegia. Jarlsberg stinker svette og går ikke ant å spise verken varm eller kald. Anonymkode: 2ce4e...009 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #123 Del Skrevet 25. august 2023 Synnøve - den er en god allrounder! Jarlsberg - liker ikke smaken, men på pizza, ostesmørbrød osv funker den Norvegia - mild og god, men foretrekker da Synnøve Anonymkode: 4462a...373 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
000VF000 Skrevet 25. august 2023 #124 Del Skrevet 25. august 2023 Norvegia smaker jo ingen ting, men den har gode smelteegenskaper. At Norvegia er populær sier sitt om nordmenns smakssanser. 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #125 Del Skrevet 25. august 2023 Jarlsberg er bare god grillet, bokstavelig uspiselig "rå". Norvegia smaker absolutt ingenting, da kan man like godt kjøpe First price. Synnøve ❤️ Må bare la den ligge i kjøleskap et par uker før først. Anonymkode: 8c5c0...5c6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
c_buk Skrevet 25. august 2023 #126 Del Skrevet 25. august 2023 Av billigost synes jeg det er vanskelig å overgå Østavind og Rabagast. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Million Skrevet 25. august 2023 #127 Del Skrevet 25. august 2023 Jeg synes både Jarlsberg og Norvegia er gode. Men kjøper stort sett Norvegia selv, når jeg skal ha det til pålegg. Men jeg spiser Jarlsberg om jeg får det servert hos andre f.eks. Når jeg skal ha revet ost i matretter, kjøper jeg ferdig revet blanding av cheddar og mozzarella. Den er god. Tror det er Arla som har den. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #128 Del Skrevet 25. august 2023 Liker nok vellagret Jarlsberg best. Men spiser også Norvegia. Anonymkode: de942...63f Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. august 2023 #129 Del Skrevet 25. august 2023 AnonymBruker skrev (5 timer siden): Jarlsberg er bare god grillet, bokstavelig uspiselig "rå". Norvegia smaker absolutt ingenting, da kan man like godt kjøpe First price. Synnøve ❤️ Må bare la den ligge i kjøleskap et par uker før først. Anonymkode: 8c5c0...5c6 Tull og tøys! Jarlsberg er nydelig naturell. Som ved siden av tapas eller i mat. Definitivt ikke en søt ost, jeg klarer ikke søtt. Men Jarlsberg er for utviklede smaksløker Anonymkode: 3ef4c...1b4 2 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Tuppeluri Skrevet 25. august 2023 #130 Del Skrevet 25. august 2023 Jarlsberg blir for "skarp" i smaken til å smeltes. Kan kun spises aleine på en brødskive med smør. Norvegia kan smeltes uten at den lukter råtten sokk. Smaker helt greit vanlig Synnøve er den beste til alle typer bruk Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 26. august 2023 #131 Del Skrevet 26. august 2023 Million skrev (15 timer siden): Jeg synes både Jarlsberg og Norvegia er gode. Men kjøper stort sett Norvegia selv, når jeg skal ha det til pålegg. Men jeg spiser Jarlsberg om jeg får det servert hos andre f.eks. Når jeg skal ha revet ost i matretter, kjøper jeg ferdig revet blanding av cheddar og mozzarella. Den er god. Tror det er Arla som har den. Jeg pleier også å kjøpe de revne ostene fra Arla, spesielt når de er på tilbud. Så kjøper jeg en kilo Norvegia når det er tilbud på den, river den og blander med et par poser cheddar/mozarella. Dette fordeler jeg i plastposer med ca 300 gram i hver som jeg fryser ned. Praktisk å nesten alltid ha ferdigrevet ost til pizza eller annet som skal gratineres, og billigere. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lorieen Skrevet 26. august 2023 #132 Del Skrevet 26. august 2023 Norvegia. Jarlsberg er kun god i smeltet tilstand, og Synnøve gulost smaker surt/oppkast. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #133 Del Skrevet 26. august 2023 Ingen av de da jeg liker ost MED smak. Anonymkode: 5f643...212 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #134 Del Skrevet 26. august 2023 Jarlsberg! Norvegia smaker ingenting. Ellers er Østavind god. Vi spiser ellers cheddar, manchego, parmesan og ulike feta. Anonymkode: 3d6d4...107 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #135 Del Skrevet 26. august 2023 De som syns Jarlsberg smaker godt liker å suge tåfis og kukost mm.. Norvegia så klart! 👏🏻 Anonymkode: 9f101...e16 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
rfa Skrevet 26. august 2023 #136 Del Skrevet 26. august 2023 Vellagret Jarlsberg, bare alt for dyr. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #137 Del Skrevet 26. august 2023 Jeg foretrekker en moden Jarlsberg, gjerne med litt godt i glasset Anonymkode: 2a110...e26 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. august 2023 #138 Del Skrevet 26. august 2023 Jarlsberg er best, men kjøper som regel norvegia fordi den osten ofte er på tilbud. Anonymkode: 9904f...b78 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Kala Skrevet 26. august 2023 #139 Del Skrevet 26. august 2023 Norvegia på skiva og taco, og osteblanding til gratinering. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
marita31 Skrevet 26. august 2023 #140 Del Skrevet 26. august 2023 Norwegia ost takk til alt som jeg har ost på. Kan ikke fordra jarlsberg Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå